Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Колко е силен Брус Рандъл

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 24 апр. 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим колко е силен един от най-големите бодибилдинг пионери. Брус Рандъл - Мистър Вселена 1959 година е един от най-силните културисти по-това време.

Рандъл за почва да тренира с тежести поради най-масовата причина по това време. А, именно натрупване на тегло. Целта е да му си помогне в американския футбол, където му е нужно. Тежестите така добре му се отдават, че растат със страшна сила и не след дълго става един от най-добрите пауърлифтери. След като се отказва от футбола и се концентрира само и единствено във вдигането на тежести. Рандъл повишава теглото си с почти 100 кг и достига  внушителните 190 кг!!!

Като всеки един амбициозен човек, след като достигне целите си той търси ново предизвикателство и се насочва към бодибилдинга. Пред него сега стои въпроса да се отърве от излишните килограми и да покаже мускули, които да печелят титли. Рандъл се подлага на страхотен тренировъчен режим, изчиства храненето и за 32 седмици достига 85 кг телесно тегло!!!

За малко повече от половин година Брус сваля повече от 100 кг. Отделяйки още няколко месеца за тренировки Рандъл вече е готов за първото си състезание. Въпреки, че претърпява провал и се класира на 13-то място, Рандъл не спира. Упоритите тренировки го отвеждат до върха , качил още 5 килограма мускули, през 1959 година печели титлата Мистър Вселена.

Нека сега да видим най-големите тежести, които Брус Рандъл е ползвал:

Военни преси - 375 паунда / 170,25 кг

Клек - 680 паунда / 308,72 кг

Мъртва тяга  - 770 паунда / 349,58 кг

Повдигане от лег - 482 паунда / 218,83 кг

Повдигане от лег с дъмбели - 220 паунда / 100 кг

Сгъване с щанга - 228 паунда / 103,51 кг

Четвърт преден клек - 1320 паунда / 712,80 кг

Брус Рандъл
Брус Рандъл
Сподели с приятели

Подобни статии

Марк Бери (1896–1958) е шампион на САЩ по вдигане на тежести и един от „пионерите” в тежката атлетика. Той е треньор на олимпийският им отбор... Прочети повече
Алан Стефан: - Прибавянето на размери може да бъде лесно, но изисква по-здрава тренировка, отколкото традиционната бодибилдинг програма. В този курс аз ще очертая три... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както не веднъж е ставало дума, ние сме фенове на "старите" билдери и физиките които те демонстрират. Тела като на Джон... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар