петък , 6 декември 2019
Начало » Бодибилдинг пионери » Колко е силен Брус Рандъл
Колко е силен Брус Рандъл

Колко е силен Брус Рандъл

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим колко е силен един от най-големите бодибилдинг пионери. Брус Рандъл – Мистър Вселена 1959 година е един от най-силните културисти по-това време.

Рандъл за почва да тренира с тежести поради най-масовата причина по това време. А, именно натрупване на тегло. Целта е да му си помогне в американския футбол, където му е нужно. Тежестите така добре му се отдават, че растат със страшна сила и не след дълго става един от най-добрите пауърлифтери. След като се отказва от футбола и се концентрира само и единствено във вдигането на тежести. Рандъл повишава теглото си с почти 100 кг и достига  внушителните 190 кг!!!

Като всеки един амбициозен човек, след като достигне целите си той търси ново предизвикателство и се насочва към бодибилдинга. Пред него сега стои въпроса да се отърве от излишните килограми и да покаже мускули, които да печелят титли. Рандъл се подлага на страхотен тренировъчен режим, изчиства храненето и за 32 седмици достига 85 кг телесно тегло!!!

За малко повече от половин година Брус сваля повече от 100 кг. Отделяйки още няколко месеца за тренировки Рандъл вече е готов за първото си състезание. Въпреки, че претърпява провал и се класира на 13-то място, Рандъл не спира. Упоритите тренировки го отвеждат до върха , качил още 5 килограма мускули, през 1959 година печели титлата Мистър Вселена.

Нека сега да видим най-големите тежести, които Брус Рандъл е ползвал:

Военни преси – 375 паунда / 170,25 кг

Клек – 680 паунда / 308,72 кг

Мъртва тяга  – 770 паунда / 349,58 кг

Повдигане от лег – 482 паунда / 218,83 кг

Повдигане от лег с дъмбели – 220 паунда / 100 кг

Сгъване с щанга – 228 паунда / 103,51 кг

Четвърт преден клек – 1320 паунда / 712,80 кг

Брус Рандъл

Брус Рандъл

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*