тренирай

Колко е силен Брус Рандъл

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 24 апр. 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим колко е силен един от най-големите бодибилдинг пионери. Брус Рандъл - Мистър Вселена 1959 година е един от най-силните културисти по-това време.

Рандъл за почва да тренира с тежести поради най-масовата причина по това време. А, именно натрупване на тегло. Целта е да му си помогне в американския футбол, където му е нужно. Тежестите така добре му се отдават, че растат със страшна сила и не след дълго става един от най-добрите пауърлифтери. След като се отказва от футбола и се концентрира само и единствено във вдигането на тежести. Рандъл повишава теглото си с почти 100 кг и достига  внушителните 190 кг!!!

Като всеки един амбициозен човек, след като достигне целите си той търси ново предизвикателство и се насочва към бодибилдинга. Пред него сега стои въпроса да се отърве от излишните килограми и да покаже мускули, които да печелят титли. Рандъл се подлага на страхотен тренировъчен режим, изчиства храненето и за 32 седмици достига 85 кг телесно тегло!!!

За малко повече от половин година Брус сваля повече от 100 кг. Отделяйки още няколко месеца за тренировки Рандъл вече е готов за първото си състезание. Въпреки, че претърпява провал и се класира на 13-то място, Рандъл не спира. Упоритите тренировки го отвеждат до върха , качил още 5 килограма мускули, през 1959 година печели титлата Мистър Вселена.

Нека сега да видим най-големите тежести, които Брус Рандъл е ползвал:

Военни преси - 375 паунда / 170,25 кг

Клек - 680 паунда / 308,72 кг

Мъртва тяга  - 770 паунда / 349,58 кг

Повдигане от лег - 482 паунда / 218,83 кг

Повдигане от лег с дъмбели - 220 паунда / 100 кг

Сгъване с щанга - 228 паунда / 103,51 кг

Четвърт преден клек - 1320 паунда / 712,80 кг

Брус Рандъл
Брус Рандъл
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако има еталон за красиво мъжко тяло, то несъмнено първото име, което изплува в съзнанието ни е това на Стив Рийвс... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Не крия, че категорията "бодибилдинг пионери" ми е една от най-любимите в сайта. За това днес с удоволствие, че ви представя... Прочети повече
Една от най-големите легенди на бодибилдинга въобще е Джон Гримек - Мистър Америка. Човека олицитворение на сила и мощ, владееш света на културизма през 40-те... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още