понеделник , 20 май 2019
Начало » Звезди на 60-те и 70-те » Колко е силен Арнолд Шварценегер
Колко е силен Арнолд Шварценегер

Колко е силен Арнолд Шварценегер

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Арнолд Шварценегер е синоним на бодибилдинга. Няма човек на земята, който да не е чувал за него, а за нас трениращите е икона!

Това е човек тръгнал от малко Австрийско село и стигнал до върха на Америка! Краля на културизма, най-голямата звезда в Холивуд, успешен бизнесмен и някак между другото стана гобернатор на Калифорния – 7 седмата икономика в света! Велик човек!

Мотивиращи мисли от Арнолд!

Но да се върнем в залата. Арнолд е известен с високо обемните си тренировки, много упражнения и много серии. Прекарвал е по 3 часа в залата 6 пъти седмично! Това обаче, не пречи на любовта му към големите тежести. Все пак навремето започва като пауърлифтер, а първите му тренировки са вдъхновени от местните щангисти! Също така най-добрият му приятел е Франко Колумбо, един от най-силните културисти в света. Дали не е случайно!

Колко е силен Франко Колумбо!

Въпреки високият си ръст, Арнолд има впечатляващи постижения в трите основни упражнения. Като се има в предвид, че Арнолд рядко е надвишавал лично тегло от 110 кг, то тези щанги са наистина сериозни!

Клек – 545 паунда /247 кг

Лег – 520 паунда /240 кг

Тяга – 710 паунда /320 кг

Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след