Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Колко е силен Арнолд Шварценегер

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 16 апр. 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Арнолд Шварценегер е синоним на бодибилдинга. Няма човек на земята, който да не е чувал за него, а за нас трениращите е икона!

Това е човек тръгнал от малко Австрийско село и стигнал до върха на Америка! Краля на културизма, най-голямата звезда в Холивуд, успешен бизнесмен и някак между другото стана гобернатор на Калифорния - 7 седмата икономика в света! Велик човек!

Мотивиращи мисли от Арнолд!

Но да се върнем в залата. Арнолд е известен с високо обемните си тренировки, много упражнения и много серии. Прекарвал е по 3 часа в залата 6 пъти седмично! Това обаче, не пречи на любовта му към големите тежести. Все пак навремето започва като пауърлифтер, а първите му тренировки са вдъхновени от местните щангисти! Също така най-добрият му приятел е Франко Колумбо, един от най-силните културисти в света. Дали не е случайно!

Колко е силен Франко Колумбо!

Въпреки високият си ръст, Арнолд има впечатляващи постижения в трите основни упражнения. Като се има в предвид, че Арнолд рядко е надвишавал лично тегло от 110 кг, то тези щанги са наистина сериозни!

Клек - 545 паунда /247 кг

Лег - 520 паунда /240 кг

Тяга - 710 паунда /320 кг

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Когато говорим за Златната ера, няма как да не споменем Франко Колумбо. Най-добрият приятел на Арнолд Шварценегер, отличен културист и може... Прочети повече
Бил Пърл е един от най-великите културисти в историята на бодибилдинга, в последствие уважаван треньор, автор на книги и ментор на много билдери като Крис... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Всеки един трениращ отдал се на желязната игра в началото е имал свой кумир, който да следва. Такъв за много билдери... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Светльо Николов