събота , 11 юли 2020
Начало » Тренировки » Силова тренировка от Стив Рийвс
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Силова тренировка от Стив Рийвс

Силова тренировка от Стив Рийвс

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим една силова тренировка от великия Стив Рийвс. Великолепни мускули, пълна симетрия, не случайно Рийвс е обявен за еталон на мъжкото тяло! Всичко това постигнато преди повече от 60 години!

Вижте диетата на Стив Рийвс при подготовката за състезания!

Рийвс е човека вдъхновил редица поколения да подобрят и усъвършенстват телата си.Той е модел за подражание. Стив Рийвс изгражда своето тяло в пред стероидната ера, с методи, които днес се смятат за начинаещи ( по БГ стандартите 🙂 ).Той успява да спечели всички най-големи състезания за своето време, тренирайки САМО ТРИ ДНИ цялото тяло в седмицата! Достигнал до върха на своята кариера, той се отказва от състезателния културизъм само на 24 години и се премества в Холивуд, където отново е сред звездите.

Ето и програмата, за повишаване на силата, която Рийвс препоръчва:

ПОНЕДЕЛНИК

 1. Военни преси – 5х3-5
 2. Гребане с щанга – 5х3-5
 3. Клек – 5х3-5

СРЯДА

 1. Кофички с тежест – 5х3-5
 2. Набиране с тежест – 5х3-5
 3. Тяга с прави крака – 5х3-5

ПЕТЪК

 1. Повдигане от полу-лег с щанга – 5х3-5
 2. Гребане с дъмбел – 5х3-5
 3. Преден клек – 5х3-5

Тренира се само три пъти седмично. Изпълнението на упражненията е бавно и стриктно без чийтинг. Почивката между сериите е поне 3 минути. След 6 или 8 седмици се минава към нормална програма отново за цялото тяло три пъти седмично, която ще видите в следваща статия.

Стив Рийвс

Стив Рийвс

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

 1. Мартин

  Според мен също би бил добър вариант да се прави една тежка тренировка която е 5х5 след това едн алвка която е в рамките на 8-12 повторения и така се въртят какво мислите вие.

 2. Я.Попов

  Вечната система 5х5! Базови упражнения и големи щанги!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*