вторник , 15 октомври 2019
Начало » Звезди на 80-те и 90-те » Майк Крисчън – Тренировка за Ръце
Майк Крисчън – Тренировка за Ръце

Майк Крисчън – Тренировка за Ръце

Майк Крисчън е роден на 5 декември 1955 година в Кливлънд, щата Охайо. На 19 години печели първото си състезание, което го кара да погледне по-сериозно на бодибилдинга. Решил да прави кариера, Крисчън има една основна цел да стане професионалист! През 1984 година Майк Крисчън стъпва на върха. Става световен шампион за аматьори, а допълнителния бонус е така жадуваната професионална карта.

На професионалната сцена Майк се явява на 22 състезания, като печели 5 от тях. Най-доброто му класиране на Олимпия е през 1987 година и е 3-ти! Нещо повече Крисчън се явява 5 пъти на Олимпия и винаги е във финалната шестица, като в историята остават ожесточените „битки“ между него Рич Гаспари и Ли Хейни!

Нека сега да видим неговата тренировка за ръце:

БИЦЕПС:

  1. Сгъване с щанга – 4х8-10
  2. Сгъване с дъмбели от наклон – 4х8-10
  3. Скотово сгъване на машина – 4х8-10

ТРИЦЕПС:

  1. Бутане от лег с тесен хват – 4х8-10
  2. Кик-бек – 4х8-10
  3. Разгъване на скрипец – 4х8-10
Майк Крисчън

Майк Крисчън

 

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*