тренирай

Майк Крисчън - Тренировка за Ръце

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 19 мар. 18 от Александър Георгиев

Майк Крисчън е роден на 5 декември 1955 година в Кливлънд, щата Охайо. На 19 години печели първото си състезание, което го кара да погледне по-сериозно на бодибилдинга. Решил да прави кариера, Крисчън има една основна цел да стане професионалист! През 1984 година Майк Крисчън стъпва на върха. Става световен шампион за аматьори, а допълнителния бонус е така жадуваната професионална карта.

На професионалната сцена Майк се явява на 22 състезания, като печели 5 от тях. Най-доброто му класиране на Олимпия е през 1987 година и е 3-ти! Нещо повече Крисчън се явява 5 пъти на Олимпия и винаги е във финалната шестица, като в историята остават ожесточените "битки" между него Рич Гаспари и Ли Хейни!

Нека сега да видим неговата тренировка за ръце:

БИЦЕПС:

  1. Сгъване с щанга - 4х8-10
  2. Сгъване с дъмбели от наклон - 4х8-10
  3. Скотово сгъване на машина - 4х8-10

ТРИЦЕПС:

  1. Бутане от лег с тесен хват - 4х8-10
  2. Кик-бек - 4х8-10
  3. Разгъване на скрипец - 4х8-10
Майк Крисчън
Майк Крисчън
Сподели с приятели

Подобни статии

Маркус Рул е немски професионален културист от края на 90-те години на миналия век и началото на този. В своя пик може да се похвали... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя легендарният Албърт Бекълс, човека известен със своето дълголетие в бодибилдинга и разбира се уникалните си бицепси. Роден... Прочети повече
Виктор Ричардс е сред звездните билдери на 90-те години. Макар без особенни постижения на състезателната сцена, Ричардс се превръща в синоним на чудовищната мускулна маса.... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс