тренирай

Колко е силен Виктор Ричардс

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 04 мар. 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Наскоро в сайта пуснахме статия за Виктор Ричардс, която предизвика голям интерес. Няма как да е иначе, Ричардс е един от най-големите и силни билдери появявали се някога.

И, като стана дума за сила нека да видим колко всъщност е силен Виктор Ричардс. Преди време попаднах на едно интервю с него, където спомена, че винаги се е възхищавал на силните билдери. Освен това е забелязал, че тези които вдигат тежките щанги имат много плътни мускули, такива като Майк и Рей Менцер, Франко Колумбо и Бертил Фокс.

 

Преследването на тежестите става негова основна цел, а с тяхното нарастване - растат и мускулите. Така през 90-те години на миналия век, Виктор Ричардс става един от най-силните билдери. За да не бъдем голословни нека да видим някои негови постижения.

КЛЕК с 900 паунда / 408,6 кг за 2 повторения!

Клякането с големи тежести правят бедрата на Ричардс извънредно големи и той намалява до 650 паунда или 295,1 кг за повече на брой и "по-лесни" повторения. Също така прави и....

ХЕКЕН КЛЕК с 600 паунда / 272,4кг за 20 повторения!

Друго упражнение в което се споменават тежести е...

ПОЛУ-ЛЕГ с Дъмбели, където всеки един дъмбел тежи 260 паунда / 118,04 кг с които прави 5-6 повторения!

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Маркус Рул е немски професионален културист от края на 90-те години на миналия век и началото на този. В своя пик може да се похвали... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя легендарният Албърт Бекълс, човека известен със своето дълголетие в бодибилдинга и разбира се уникалните си бицепси. Роден... Прочети повече
Виктор Ричардс е сред звездните билдери на 90-те години. Макар без особенни постижения на състезателната сцена, Ричардс се превръща в синоним на чудовищната мускулна маса.... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още