вторник , 4 август 2020
Начало » Звезди на 80-те и 90-те » Колко е силен Виктор Ричардс
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Колко е силен Виктор Ричардс

Колко е силен Виктор Ричардс

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Наскоро в сайта пуснахме статия за Виктор Ричардс, която предизвика голям интерес. Няма как да е иначе, Ричардс е един от най-големите и силни билдери появявали се някога.

И, като стана дума за сила нека да видим колко всъщност е силен Виктор Ричардс. Преди време попаднах на едно интервю с него, където спомена, че винаги се е възхищавал на силните билдери. Освен това е забелязал, че тези които вдигат тежките щанги имат много плътни мускули, такива като Майк и Рей Менцер, Франко Колумбо и Бертил Фокс.

Преследването на тежестите става негова основна цел, а с тяхното нарастване – растат и мускулите. Така през 90-те години на миналия век, Виктор Ричардс става един от най-силните билдери. За да не бъдем голословни нека да видим някои негови постижения.

КЛЕК с 900 паунда / 408,6 кг за 2 повторения!

Клякането с големи тежести правят бедрата на Ричардс извънредно големи и той намалява до 650 паунда или 295,1 кг за повече на брой и „по-лесни“ повторения. Също така прави и….

ХЕКЕН КЛЕК с 600 паунда / 272,4кг за 20 повторения!

Друго упражнение в което се споменават тежести е…

ПОЛУ-ЛЕГ с Дъмбели, където всеки един дъмбел тежи 260 паунда / 118,04 кг с които прави 5-6 повторения!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*