понеделник , 25 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Тренировки » Тренировка за РЪЦЕ от Лу Фериньо
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренировка за РЪЦЕ от Лу Фериньо

Тренировка за РЪЦЕ от Лу Фериньо

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Лу Фериньо е една от най-големите легенди на 70-години на 20-ти век, в буквален и преносен смисъл! Няма как да говорим за Златната ера в бодибилдинга без да споменем големия Лу.

Няма как да е иначе, при ръст 194 см Фериньо тежи 125 кг, а ръцете му стигат зашеметяващите 57 см! Сериозна конкуренция дори на великия Арнолд, когото не веднъж поставя под напрежение.

Тренировка за РЪЦЕ:

Бицепс:

  1. Сгъване с щанга прав – 4х8-10
  2. Сгъване с дъмбели от наклон – 4х8-10
  3. Скотово сгъване – 4х8-10

Трицепс:

  1. Разгъване на скрипец – 4х8-10
  2. Френско разгъване от лег с щанга – 4х8-10
  3. Френско разгъване от сед с дъмбел – 4х8-10

Лу Фериньо тренира 6 дни в седмицата по стандартния сплит по това време: 1. Гърди+Гръб; 2. Рамена+Ръце и 3. Крака, като завърта мускулите два пъти за това време. Типично за 70-те!

За разлика от своите съвременници, Фериньо тренира с по-малък обем. Обикновено 3-4 упражнения за мускулна група с по 4 работни серии. Във всяка серия покачва тежестта, но се придържа към 8-10 повторения. Всяка серия прави бавно и под контрол, като читинг си позволява само в последната. Понякога включва суперсерии и любимият си метод „21“.

Повече за Лу Фериньо може да научите от ТУК!

 

 

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Лу е много голям на Олимпия 93 съм го гледал и беше в много добра форма за ветеран!

  2. Един от най-сериозните противници на Арнолд!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*