четвъртък , 24 октомври 2019
Начало » Хранене » Диета от Старата Школа
Диета от Старата Школа

Диета от Старата Школа

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим една типична диета от Старата Школа. През 60-те и 70-те години на миналия век, билдерите са използвали високо протеинова диета и с ниско съдържание на въглехидрати. Енергията са си набавяли от мазнините, които не били никак малко покрай протеина, който са приемали. Обикновено това продължавало 6 дни от седмицата, като седмия е бил „свободен“.

Тъй като са тренирали предимно 6 дни в седмицата от понеделник до събота, то в неделята освен ден за почивка от залата бил ден за почивка и от диетата. В този ден всичко е било позволено – пици, сладолед, шоколад, бисквити и каквото се сетите. Не било рядкост, в понеделника кантара да показва 2 – 3  или дори повече килограма от горе. Но щом се върнели на ниско въглехидратния режим теглото обикновено се нормализирало до средата на седмицата! Ето и един типичен хранителен режим:

Закуска:

  • Говеждо месо + 3 яйца + сирене + Витамини и Минерали

Обяд:

  • Пиле или риба, говеждо месо или яйца със сирене + салата

Закуска:

  • Консерва риба тон или протеинов шейк

Вечеря:

  • Говеждо месо + зеленчуци

Преди лягане:

  • Омлет яйца със сирене

 

Серджо Олива

Серджо Олива

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. Ами то това си е направо меню за кето диета.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*