тренирай

Диета от Старата Школа

Коментар
Сподели с приятели
Публикувано на 26 фев. 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим една типична диета от Старата Школа. През 60-те и 70-те години на миналия век, билдерите са използвали високо протеинова диета и с ниско съдържание на въглехидрати. Енергията са си набавяли от мазнините, които не били никак малко покрай протеина, който са приемали. Обикновено това продължавало 6 дни от седмицата, като седмия е бил "свободен".

Тъй като са тренирали предимно 6 дни в седмицата от понеделник до събота, то в неделята освен ден за почивка от залата бил ден за почивка и от диетата. В този ден всичко е било позволено - пици, сладолед, шоколад, бисквити и каквото се сетите. Не било рядкост, в понеделника кантара да показва 2 - 3  или дори повече килограма от горе. Но щом се върнели на ниско въглехидратния режим теглото обикновено се нормализирало до средата на седмицата!

Ето и една типична диета от Старата Школа

Закуска:

  • Говеждо месо + 3 яйца + сирене + Витамини и Минерали

Обяд:

  • Пиле или риба, говеждо месо или яйца със сирене + салата

Закуска:

  • Консерва риба тон или протеинов шейк

Вечеря:

  • Говеждо месо + зеленчуци

Преди лягане:

  • Омлет яйца със сирене
Серджо Олива
Серджо Олива
Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Почти всеки трениращ във фитнес залата знае, кое е Джон Сина. Знае, че е сред най-известните кечисти в света, знае и... Прочети повече
Биг Рами е сред най-масивните културисти днес. Той успява да изкара на сцената физика от над 130 кг, с която печели редица титли, сред които... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както не веднъж сме коментирали, закуската заедно със след тренировъчното хранене са най-важните за деня. Нека да поговорим за закуската. Тя... Прочети повече

1 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс