петък , 17 август 2018
Начало » Хранене » Диета от Старата Школа
Трябва ти повече мускулна маса? СМЕНИ ТАКТИКАТА!
Диета от Старата Школа

Диета от Старата Школа

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим една типична диета от Старата Школа. През 60-те и 70-те години на миналия век, билдерите са използвали високо протеинова диета и с ниско съдържание на въглехидрати. Енергията са си набавяли от мазнините, които не били никак малко покрай протеина, който са приемали. Обикновено това продължавало 6 дни от седмицата, като седмия е бил „свободен“.

Тъй като са тренирали предимно 6 дни в седмицата от понеделник до събота, то в неделята освен ден за почивка от залата бил ден за почивка и от диетата. В този ден всичко е било позволено – пици, сладолед, шоколад, бисквити и каквото се сетите. Не било рядкост, в понеделника кантара да показва 2 – 3  или дори повече килограма от горе. Но щом се върнели на ниско въглехидратния режим теглото обикновено се нормализирало до средата на седмицата! Ето и един типичен хранителен режим:

Закуска:

  • Говеждо месо + 3 яйца + сирене + Витамини и Минерали

Обяд:

  • Пиле или риба, говеждо месо или яйца със сирене + салата

Закуска:

  • Консерва риба тон или протеинов шейк

Вечеря:

  • Говеждо месо + зеленчуци

Преди лягане:

  • Омлет яйца със сирене

 

Серджо Олива

Серджо Олива

 

Добре дошъл в СТАРАТА ШКОЛА!!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*