сряда , 27 май 2020
Начало » Звезди на 80-те и 90-те » Виктор Ричардс – Некоронования Крал на Мускулната маса!
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Виктор Ричардс – Некоронования Крал на Мускулната маса!

Виктор Ричардс – Некоронования Крал на Мускулната маса!

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото на 90-те години на 20-ти век един Крал слезе от трона, това бе великият Ли Хейни – 8 кратен Мистър Олимпия! Веднага след него на върха стъпи Дориан Йейтс , който остана там цели 6 годнини! Дориан бе и човека, който изведе мускулната маса на едно по-високо ниво. Настъпи времето на огромните размери и билдери с тегло 115+ кг бяха на почит.

Там някъде се появи и едно момче от Нигерия. Някъде в сянката на всички известни „чудовища“ по това време. Неговото име е Виктор Вичардс! Той не печели престижна титла, той не стъпи на Олимпия, но неговата огромна мускулна маса му спечели много фенове по света. Той бе най-големия! При ръст от 177,5 см успява да достигне 140 кг! И, това не е всичко размерите му по това време са извънземни:

  • Гръдна обиколка – 170 см
  • Ръце – 66 см
  • Талия – 91 см
  • Бедра – 89 см
  • Прасци – 60 см

Виктор Ричардс е роден през 1964 година в Нигерия, той е 9-тото от общо 10 деца в семейството. Започва с тежестите още на 15 години и бързо прави впечатление на мощно и едро момче. Виктор е добър спортист и намира място в отборите по футбол, борба и дори лека атлетика.

На 17 години вече решава да се съсредоточи върху бодибилдинга. Вече е в САЩ, Калифорния и Голдс Джим става неговата щаб квартира. Там той минава под крилото на известните „Братя Варвари“ ( Дейвит и Питър Пол). Те стават негови ментори и Виктор придобива тяхната свирепост и хъс в тренировките.

На 19 години тежи 111 кг и се пуска в турнира Златната Купа на Калифорния. Печели тинейджърския клас. Но това не е всичко…..явява се и печели същия турнир и за мъже! Всички предвещават на младия Виктор бляскаво бъдеще, но той не е особено очарован от състезанията. Предпочита да тренира „себе си“ и да види до къде може да стигне. Може би това, а може би нещо друго правят така, че Виктор Ричардс да няма успешна кариера като професионалист. Това, обаче не му пречи да стане истинска звезда в бодибилдинга. Той е постоянно по кориците на списанията, желан гост позьор и предпочитан източник на информация относно тренировки и хранене. Той е сред културистите с най-много фенове!

Виктор Ричардс

Виктор Ричардс

 

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*