тренирай

Тренировка за Ръце от Елиас Пецес

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 15 ян. 18 от Александър Георгиев

Елиас Пецес е гръцки билдер от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век. След като става Шампион на Гърция през 1969 година, Елиас се насочва към международната сцена. Така успява да се изправи срещу едни от най-добрите билдери за своето време. През 1972 година е върха в неговата кариера, когато спечели Мистър Вселена.

Елиас Пецес е известен с уникално развитата си горна част на тялото. Широк гръден кош, масивни рамена и разбира се чифт супер 49 сантиметрови ръце. Ето как ги тренира:

БИЦЕПСИ

  1. Сгъване с щанга - 2х10, 2х8, 2х6
  2. Сгъване с дъмбели от седеж - 6х8-10
  3. Концентрирано сгъване - 6х8-10

ТРИЦЕПСИ

  1. Френско разгъване от лег с щанга - 2х10, 2х8, 2х6
  2. Разгъване с дъмбел над глава - 6х8-10
  3. Рагъване на скрипец - 6х10-12
  4. Кофички - 3х10-12

Всички упражнения се правят бавно и стриктно под контрол, така че да работи само мускула. Първото упражнение за бицепс и трицепс се прави в пирамида през две серии. Т.е. първите две серии с една тежест за 10 повторения, след това качваме следващите две за 8 повторения и накрая още тежест и последните две серии за 6 стриктни повторения. Останалите упражнения се правят с постоянна тежест.

Елиас Пецес

Елиас Пецес

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В днешната статия ще видим един страхотен начин, как да тренираме цялото си тяло когато разполагаме само с чифт дъмбели. Нека... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс