вторник , 26 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Звезди на 60-те и 70-те » Тренировка за Ръце от Елиас Пецес
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренировка за Ръце от Елиас Пецес

Тренировка за Ръце от Елиас Пецес

Елиас Пецес е гръцки билдер от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век. След като става Шампион на Гърция през 1969 година, Елиас се насочва към международната сцена. Така успява да се изправи срещу едни от най-добрите билдери за своето време. През 1972 година е върха в неговата кариера, когато спечели Мистър Вселена.

Елиас Пецес е известен с уникално развитата си горна част на тялото. Широк гръден кош, масивни рамена и разбира се чифт супер 49 сантиметрови ръце. Ето как ги тренира:

БИЦЕПСИ

  1. Сгъване с щанга – 2х10, 2х8, 2х6
  2. Сгъване с дъмбели от седеж – 6х8-10
  3. Концентрирано сгъване – 6х8-10

ТРИЦЕПСИ

  1. Френско разгъване от лег с щанга – 2х10, 2х8, 2х6
  2. Разгъване с дъмбел над глава – 6х8-10
  3. Рагъване на скрипец – 6х10-12
  4. Кофички – 3х10-12

Всички упражнения се правят бавно и стриктно под контрол, така че да работи само мускула. Първото упражнение за бицепс и трицепс се прави в пирамида през две серии. Т.е. първите две серии с една тежест за 10 повторения, след това качваме следващите две за 8 повторения и накрая още тежест и последните две серии за 6 стриктни повторения. Останалите упражнения се правят с постоянна тежест.

Елиас Пецес

Елиас Пецес

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*