понеделник , 20 май 2019
Начало » Звезди на 60-те и 70-те » Колко е силен Франко Колумбо
Колко е силен Франко Колумбо

Колко е силен Франко Колумбо

Здравейте приятели на Тренирай. БГ! Днес отново ще се спрем на една легенда от Златната Ера, а именно Франко Колумбо. При ръст от 165 см и състезателно тегло 84-85 Франко Колумбо показва едно от най-добрите тела за своето време. Не случайно печели и два пъти Мъстър Олимпия през 1976 и 1981 година.

Това обаче не е всичко, преди да се отдаде изцяло на културизма, Франко е бил шампион на Италия по бокс и пауърлифтинг. Любовта му към големите тежести остава и той често прави демострации, показвайки колко сила може да има човешкото тяло. Това го прави известен в залите из Америка и малцина са тези, които искат да се пробват в съревнование с него. Но колко всъщност е силен?

Ето силовите му постижения в трите базови упражнения:

КЛЕК – 297 кг

ЛЕГ – 238 КГ

ТЯГА – 340кг

Франко Колумбо

Франко Колумбо

 

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след