петък , 17 август 2018
Начало » Тренировки » Как тренира ГЪРДИ „новия“ Арнолд
Трябва ти повече мускулна маса? СМЕНИ ТАКТИКАТА!
Как тренира ГЪРДИ „новия“ Арнолд

Как тренира ГЪРДИ „новия“ Арнолд

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим как тренира гърди Калъм Фон Могер. Той е от новата вълна билдери, чиято физика наподобява тази на културистите от 70-те. Не случайно наричат Калъм – Новия Арнолд.

Калъм Фон Могер е австралийски културист роден през 1990 година на 9 юни. Известен Ютубер, който се изявява и като актьор. Но не това е най-важното. Важното в случая е, че е изградил класическа визия от Златната ера и при ръст 188 см показва добре обработено тяло от почти 110 килограма.

Нека да видим как Калъм Фон Могер тренира Гърди:

  1. Повдигане от лег – 5х6-10
  2. Полу-лег с дъмбели – 3х8-12
  3. Кросовър – 3х15-20
  4. Кофиччки – 3х макс
  5. Пуловър – 3х10-15

Програмата е изградена типично по идеите на 70-те. Първото упражнение се прави в пирамида. Останалите с постоянна тежест. Повторенията са бавни и под контрол. Почивката между сериите е 1-2 минути, а между упражненията 3-4. При кросовъра всяко едно повторение завършва с изцеждане на гърдите или така наречената пикова контракция. Кофичките се правят без тежест, само със собстено тегло. Идеята на пуловъра е максимално да разтегне гръдния кош и да напомпи допълнително гърдите.

 

 

 

Добре дошъл в СТАРАТА ШКОЛА!!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*