тренирай

Как тренира ГЪРДИ "новия" Арнолд

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 22 ян. 18 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим как тренира гърди Калъм Фон Могер. Той е от новата вълна билдери, чиято физика наподобява тази на културистите от 70-те. Не случайно наричат Калъм - Новия Арнолд.

Калъм Фон Могер е австралийски културист роден през 1990 година на 9 юни. Известен Ютубер, който се изявява и като актьор. Но не това е най-важното. Важното в случая е, че е изградил класическа визия от Златната ера и при ръст 188 см показва добре обработено тяло от почти 110 килограма.

Нека да видим как Калъм Фон Могер тренира Гърди:

  1. Повдигане от лег - 5х6-10
  2. Полу-лег с дъмбели - 3х8-12
  3. Кросовър - 3х15-20
  4. Кофиччки - 3х макс
  5. Пуловър - 3х10-15

Програмата е изградена типично по идеите на 70-те. Първото упражнение се прави в пирамида. Останалите с постоянна тежест. Повторенията са бавни и под контрол. Почивката между сериите е 1-2 минути, а между упражненията 3-4. При кросовъра всяко едно повторение завършва с изцеждане на гърдите или така наречената пикова контракция. Кофичките се правят без тежест, само със собстено тегло. Идеята на пуловъра е максимално да разтегне гръдния кош и да напомпи допълнително гърдите.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обичате ли да тренирате бицепсите си? Излишен въпрос нали 🙂 Няма човек, който да не обича, е може и да се... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс