сряда , 16 януари 2019
Начало » Тренировки » Как тренира ГЪРДИ „новия“ Арнолд
Колекция 3 в 1 за по-големи Мускули
Как тренира ГЪРДИ „новия“ Арнолд

Как тренира ГЪРДИ „новия“ Арнолд

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видим как тренира гърди Калъм Фон Могер. Той е от новата вълна билдери, чиято физика наподобява тази на културистите от 70-те. Не случайно наричат Калъм – Новия Арнолд.

Калъм Фон Могер е австралийски културист роден през 1990 година на 9 юни. Известен Ютубер, който се изявява и като актьор. Но не това е най-важното. Важното в случая е, че е изградил класическа визия от Златната ера и при ръст 188 см показва добре обработено тяло от почти 110 килограма.

Нека да видим как Калъм Фон Могер тренира Гърди:

  1. Повдигане от лег – 5х6-10
  2. Полу-лег с дъмбели – 3х8-12
  3. Кросовър – 3х15-20
  4. Кофиччки – 3х макс
  5. Пуловър – 3х10-15

Програмата е изградена типично по идеите на 70-те. Първото упражнение се прави в пирамида. Останалите с постоянна тежест. Повторенията са бавни и под контрол. Почивката между сериите е 1-2 минути, а между упражненията 3-4. При кросовъра всяко едно повторение завършва с изцеждане на гърдите или така наречената пикова контракция. Кофичките се правят без тежест, само със собстено тегло. Идеята на пуловъра е максимално да разтегне гръдния кош и да напомпи допълнително гърдите.

 

 

 

Суроватъчен 93% протеин изолат!!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*