понеделник , 20 май 2019
Начало » Тренировки » Тренировка за Бицепс от Франсис Бенфато
Тренировка за Бицепс от Франсис Бенфато

Тренировка за Бицепс от Франсис Бенфато

Франсис Бенфато е бодибилдинг звезда от края на 80-те и началото на 90-те години на 20-ти век. Роден на 7 юни 1957 година в Казабланка, Мароко. Той е известен със своята естетична фигура. Дори нещо повече, експертите по това време твърдят, че ако се е състезавал през 70-те, то той би бил сериозна конкуренция на самия Фрак Зейн.

Висок 170 кг, Бенфато показва една цялостна и балансирана фигура от 91 кг чисти мускули на сцената. В най-добрите си времена Франсис Бенфато достига до следните размери: Гръден кош – 130 см, ръце – 52 см, талия – 75 см, бедра – 70 см и прасци – 47 см.

Нека да видим и една негова тренировка за Бицепс!

Програма:

1.Сгъване с щанга  2-4х8-10

супер серия с:

2.Скотово сгъване  2-4х8-10

3.Сгъване с дъмбели прав 2-4х8-10

суперсерия с:

4.Сгъване с дъмбели от наклон 2-4х8-10

 

benfato1

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след