тренирай

Соева Питка от Светльо Николов

6 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 18 ное. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! След последната статия на Светльо - Високо Протеинова Закуска, получихме няколко запитвания относно рецептата за соевия хляб. Там той е съставна част от нея. Светльо бе така добър да ни я предостави и ето я днес пред вас:

Да си приготвим една Соева питка

Продукти:

  • 400 гр Соево брашно
  • 400 гр кисело мляко 2%
  • Яйце - 1 бр
  • Щипка сол
  • 1/2 чаена лъжичка сода

Приготвяне:

Всичките продукти смесваме в една купа и разбъркваме докато не стане тестото хомогенно. Растила се в тавичка и се пече във фурната 20 минути на 180-200 градуса.

Готово! Имаме си вече вкусна соева питка богата на протеин!

Соева питка от Светльо Николов

Светльо Николов

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Щом сте тук в нашият сайт и четете тази статия, значи тренирате. Това предполага, че се интересувате и здравословно хранене, а... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Почти всеки трениращ във фитнес залата знае, кое е Джон Сина. Знае, че е сред най-известните кечисти в света, знае и... Прочети повече
Биг Рами е сред най-масивните културисти днес. Той успява да изкара на сцената физика от над 130 кг, с която печели редица титли, сред които... Прочети повече

6 коментара

  1. Втасва единствено тесто приготвено с мая. Тесто приготвено със сода или бакпулвер директно се пече.

  2. Аз имам въпрос тестото трябва ли да го чакам да втаса или направо исипвам и пека

  3. Здравейте, Светльо питката е много добра днес си я направих идеална е за сутрешна закуска и преди тренировка , много благодаря, ако може повечко такива рецепти! 🙂

    1. Здравей Марио. Радвам се че ти харесва. Може да я вмъкнеш навсякъде в хранителният си режим. При добра идея за рецепти, ще научите първи в сайта! 🙂

  4. Тестото се изсипва върху хартия за печене която е в тавата, разстила се и във фурната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.