четвъртък , 14 ноември 2019
Начало » Звезди на 80-те и 90-те » Как се храни Флекс Уилър преди състезание
Как се храни Флекс Уилър преди състезание

Как се храни Флекс Уилър преди състезание

Кенет „Флекс“ Уилър е роден на 23 август 1965 година в гр. Фресно, Калифорния САЩ. Висок 175 см и 109 кг състезателно тегло. Легенда на 90-те! Той е определян, като най-добрия културист, който никога не е печелил Мистър Олимпия.

Флекс Уилър печели всички други стойностни състезания, а на Арнолд Класик е Шампион цели 4 пъти! Самия Арнолд казва за него, че има най-естетичната фигура в съвременния бодибилдинг.

Нека да видим и една негова типична диета, която прилага 8 седмици преди състезание.

Хранене -1:  12 Яйчени белтъка

Хранене -2:  Протеинов шейк

Хранене -3: 340 гр Пилешки гърди + Салата

Хранене -4: Две консерви риба тон

Хранене -5: 340 гр Пилешки гърди + Салата

Това е високо протеинова и нисковъглехидратна диета в много краен вариант! Все пак трябва да се има в предвид, че става въпрос за професионален културист и екстремните диети съчетани с медикаменти са неизменна част от състезателния бодибилдинг!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*