неделя , 21 октомври 2018
Начало » Рецепти » Как да си направим Соева Питка от Светльо Николов
Как да си направим Соева Питка от Светльо Николов

Как да си направим Соева Питка от Светльо Николов

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! След последната статия на Светльо – Високо Протеинова Закуска, получихме няколко запитвания относно рецептата за соевия хляб. Там той е съставна част от нея. Светльо бе така добър да ни я предостави и ето я днес пред вас:

Продукти:

  • 400 гр Соево брашно
  • 400 гр кисело мляко 2%
  • Яйце – 1 бр
  • Щипка сол
  • 1/2 чаена лъжичка сода

Приготвяне:

Всичките продукти смесваме в една купа и разбъркваме докато не стане тестото хомогенно. Растила се в тавичка и се пече във фурната 20 минути на 180-200 градуса.

Готово! Имаме си вече вкусна соева питка богата на протеин!

Светльо Николов

Светльо Николов

Ultimate Nutrition 100% Prostar whey е храната за шампиони!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

3 коментара

  1. Здравейте, Светльо питката е много добра днес си я направих идеална е за сутрешна закуска и преди тренировка , много благодаря, ако може повечко такива рецепти! 🙂

    • Светльо

      Здравей Марио. Радвам се че ти харесва. Може да я вмъкнеш навсякъде в хранителният си режим. При добра идея за рецепти, ще научите първи в сайта! 🙂

  2. Светльо

    Тестото се изсипва върху хартия за печене която е в тавата, разстила се и във фурната.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...