вторник , 24 април 2018
Начало » Тренировки » 20 минутна тренировка за цялото тяло
Реални тренировки за реални резултати
20 минутна тренировка за цялото тяло

20 минутна тренировка за цялото тяло

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нямате време да тренирате? Имате много ангажименти и фитнеса все остава за другата седмица? Няма проблем ето решението!

Отделете само 20 минути два или три пъти седмично и отново ще сте във форма. Програмата, която ще видите е кратка и инетензивна. Натоварва всеки един мускул и най-хубавотое, че няма нужда да висите по 2 часа в салата 4-5 пъти в седмицата.Ако тренирате за да сте здрави, жизнени и добре изглеждащи то тази програма може да ви помогне.

Пояснения:

Имаме 8 упражнения, разделени на две групи от по 4 упражнения. Всяка една група се прави в „кръг“ или иначе казано всяко упражнение от 1 до 4 се прави едно след друго без почивка.

Почива се 2 минути и правим още един кръг. След това отмаряме за 5 минути и правим втората група упражнения по същия начин 2 кръга с по 2 минути почивка между тях.

ПРОГРАМА:

I група

 1. Преден клек – 2х10
 2. Сгъване от лег за задни бедра – 2х10
 3. Набиране – 2х10
 4. Гребане на долен скрипец – 2х10

II група

 1. Повдигане от лег – 2х10
 2. Раменни преси – 2х10
 3. Сгъване с щанга – 2х10
 4. Френско разгъване от лег – 2х10

След всяка тренировка се почива един или два дни. Това е идеална схема за заети хора, които искат да са във форма!

Само за сериозно трениращи !!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на стотици хора в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече няколко години е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава и тук ще намерите необходимите знания за тази цел!

3 коментара

 1. Ивайло

  Чудесно би било да се предложи програма ,позволяваща прилагане в домашни условия с минимален брой подръчни средства като дъмбели,лост за врата, trx и т.н.

  • Александър Георгиев

   Здрасти Ивайло, отиди на „Домашни тренировки“ там има няколко добри предложения.

 2. Светльо

  Един страхотем метод на приложение.
  И една страхотна програма за цялото тяло.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*