тренирай

20 минутна тренировка за цялото тяло

5 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 27 окт. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нямате време да тренирате? Имате много ангажименти и фитнеса все остава за другата седмица? Няма проблем ето решението!

Отделете само 20 минути два или три пъти седмично и отново ще сте във форма. Програмата, която ще видите е кратка и инетензивна. Натоварва всеки един мускул и най-хубавото е, че няма нужда да висите по 2 часа в салата 4-5 пъти в седмицата.Ако тренирате за да сте здрави, жизнени и добре изглеждащи то тази програма може да ви помогне.

Пояснения:

Имаме 8 упражнения, разделени на две групи от по 4 упражнения. Всяка една група се прави в "кръг" или иначе казано всяко упражнение от 1 до 4 се прави едно след друго без почивка.

Почива се 2 минути и правим още един кръг. След това отмаряме за 5 минути и правим втората група упражнения по същия начин 2 кръга с по 2 минути почивка между тях.

ПРОГРАМА:

I група

 1. Преден клек - 2х10
 2. Сгъване от лег за задни бедра - 2х10
 3. Набиране - 2х10
 4. Гребане на долен скрипец - 2х10

II група

 1. Повдигане от лег - 2х10
 2. Раменни преси - 2х10
 3. Сгъване с щанга - 2х10
 4. Френско разгъване от лег - 2х10

След всяка тренировка се почива един или два дни. Това е идеална схема за заети хора, които искат да са във форма!

Сподели с приятели

Подобни статии

Кристофър Слоан: - Снощи говорих с моя чичо Кърк, който живее в Тексас. Той е висок 170 см, по-висок от мен с 3 см и... Прочети повече
Термина " Хардгейнър " е термин, който трайно се е настанил във фитнес залите. Той е свързван с хора, които не получават нужният резултат с... Прочети повече
Брукс Кубик разказва: Тренировъчната реалност е, че 90% от посещаващите нашата зала ходят на работа, за да изкарват пари за да живеят. Ти знаеш от... Прочети повече

5 коментара

 1. Всяко упражнение по 10 повторения,или 2х10 повторения?

  1. Всяко упражнение по 10 повторения, като се изредят едно след друго всичките 4 от групата почиваме малко и се правят още един път по 10 повторения всичките упражнения едно след друго.

 2. Чудесно би било да се предложи програма ,позволяваща прилагане в домашни условия с минимален брой подръчни средства като дъмбели,лост за врата, trx и т.н.

  1. Здрасти Ивайло, отиди на "Домашни тренировки" там има няколко добри предложения.

 3. Един страхотем метод на приложение.
  И една страхотна програма за цялото тяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс