неделя , 21 октомври 2018
Начало » Тренировки » 20 минутна тренировка за цялото тяло
20 минутна тренировка за цялото тяло

20 минутна тренировка за цялото тяло

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нямате време да тренирате? Имате много ангажименти и фитнеса все остава за другата седмица? Няма проблем ето решението!

Отделете само 20 минути два или три пъти седмично и отново ще сте във форма. Програмата, която ще видите е кратка и инетензивна. Натоварва всеки един мускул и най-хубавотое, че няма нужда да висите по 2 часа в салата 4-5 пъти в седмицата.Ако тренирате за да сте здрави, жизнени и добре изглеждащи то тази програма може да ви помогне.

Пояснения:

Имаме 8 упражнения, разделени на две групи от по 4 упражнения. Всяка една група се прави в „кръг“ или иначе казано всяко упражнение от 1 до 4 се прави едно след друго без почивка.

Почива се 2 минути и правим още един кръг. След това отмаряме за 5 минути и правим втората група упражнения по същия начин 2 кръга с по 2 минути почивка между тях.

ПРОГРАМА:

I група

 1. Преден клек – 2х10
 2. Сгъване от лег за задни бедра – 2х10
 3. Набиране – 2х10
 4. Гребане на долен скрипец – 2х10

II група

 1. Повдигане от лег – 2х10
 2. Раменни преси – 2х10
 3. Сгъване с щанга – 2х10
 4. Френско разгъване от лег – 2х10

След всяка тренировка се почива един или два дни. Това е идеална схема за заети хора, които искат да са във форма!

Ultimate Nutrition 100% Prostar whey е храната за шампиони!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

3 коментара

 1. Ивайло

  Чудесно би било да се предложи програма ,позволяваща прилагане в домашни условия с минимален брой подръчни средства като дъмбели,лост за врата, trx и т.н.

  • Александър Георгиев

   Здрасти Ивайло, отиди на „Домашни тренировки“ там има няколко добри предложения.

 2. Светльо

  Един страхотем метод на приложение.
  И една страхотна програма за цялото тяло.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...