събота , 15 август 2020
Начало » Тренировки » Тренировка за ГРЪБ от Майк Драгна
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренировка за ГРЪБ от Майк Драгна

Тренировка за ГРЪБ от Майк Драгна

Майк Драгна е роден на 29 май 1973 година в Хавай. При ръст от 173 см и състезателно тегло малко под 100 кг той показва една привлекателна и симетрична физика, която го нарежда сред елита на културистите в САЩ.

През 1997 година печели титлата Мистър Хавай, а през 2003 година е първи в тежка категория на Националното първенство.

Драгна е известен със сравнително краткият си тренировъчен обем и малкото работни серии за упражнения. Той не разчита на количеството, а на качеството. За него всяка една серия е като за последно. Изпълнява се бавно стриктно и под абсолютен контрол с изцеждане в края.

Специално за тренировката на гръба, Майк Драгна съветва да не дърпаме с ръцете, а с мускулите на гърба. Ръцете трябва да бъдат просто като куки прикрепени към гръбните мускули. Как става това ли? Като намалите тежестта! Може да правите бавни и стриктни повторения само с тежест, която може да контролирате! А, това е наистина тежко трениране за…мускула!

Ето и тренировката на Майк Драгна:

  1. Горен скрипец с тесен подхват – 2х6-8
  2. Гребане с Т-щанга – 2х6-8
  3. Гребане на долен скрипец – 2х6-8
  4. Гребане на Хамър машина – 2х6-8
Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*