тренирай

Големи ГЪРДИ от Омар Декард

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 10 окт. 17 от Александър Георгиев

Когато става въпрос за големи мускули Мистър Калифорния за 2002 година Омар Декард определено имам какво да каже. Декард е роден на 30 май 1973 година и със своите 185 см височина и 118 кг състезателно тегло определено е един от големите.

Днес ще видим една негова тренировка за гърди. Разбира се сляпото копиране не е рецепта за успех, но все пак тряба да видим какво правят и хората като него.

  1. Повдигане от лег - 5х6-10 
  2. Полу-лег с дъмбели - 4х10-12
  3. Пек-Дек - 3х12-15
  4. Пуловър с дъмбел - 3х8-10

Обикновено Омар Декард слага винаги едно силово упражнение за мускулна група. В случая започва гърдите с класическата "лежанка". В първите три серии покачва тежеста. Последните две серии са до отказ с най-тежката щанга, която може да бутне за 6 до 10 повторения.

Второто упражнение се изпълнява бавно, под контрол и с изцеждане на гърдите, като в първите две серии покаваме тежеста, а вторите две са работните. Третото го правим също като второто - бавно и стриктно. Първата е загряваща, последвана от две работни серии. Накрая Декард вкарва още една класика - Пуловър и то с добра тежест в последните две серии!

Четири упражнения и 15 серии, като имаме по две работни серии за упражнение или общо 8 работни серии за гърди!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обичате ли да тренирате бицепсите си? Излишен въпрос нали 🙂 Няма човек, който да не обича, е може и да се... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс