петък , 10 юли 2020
Начало » Тренировъчни принципи » Дроп серии за отвъд отказа
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Дроп серии за отвъд отказа

Дроп серии за отвъд отказа

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Една от най-добрите техники за преминаване отвъд отказа е като използваме Дроп Серии! Това е много добър метод, който извежда мускула до ново ниво на търпимост и болка, която го вади от зоната му на комфорт и в крайна сметка го подтиква към нов растеж.

Ако в повечето време е достатъчно „само“ да повишаваме периодично тежестта, за да вървим напред. То когато напреднем е добре да вкараме някои допълнителни техники. Дроп сериите са идеални за тези, които нямат тренировъчни партньори и тренират сами.

Това е техника при, която нямаме нужда от чужда помощ и може да се справи съвсем сами, при това безопасно. Нека ви дам един пример как се прави.

Ако правим кофички с допълнителна тежест – например 10 кг, то нека не закачаме една 10-ка на колана, а да сложим 2 х 5 кг. Правим първата серия до отказ, откачаме едната петица и отново до отказ, откачаме последната и даваме докато спрем да мърдаме. Една серия с ТРИ отказа! Как мислите ще се отрази?! В повечето случаи една такава серия след няколко загряващи е напълно достатъчно!

Дроп сериите могат да се правят на практика при всяко упражнение, но ако питате мен то Клека и Тягата са забранена зона за това. Лично аз не бих рискувал!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*