вторник , 22 юни 2021
Начало » Рецепти » Вкусен и Мощен Старт на Деня
Вкусен и Мощен Старт на Деня

Вкусен и Мощен Старт на Деня

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! От незапомнени времена закуската си остава най-важното хранене за деня. Има различни, течения, мода, дори отричане от някои, но кой каквото и да говори фактите показват това:

Закуската е най-важното хранене за деня!

След наколко часа сън и цял ден пред нас изпълнен с различни ангажименти, ние нямаме друг избор освен да заредим здраво. Особено ако искаме да правим и мускули! Нуждаем се от добро количество качествени протеини и въглехидрати, което да ни обеспечи началото на деня.

Необходими продукти:

 • 100 гр Овесени ядки
 • 6 яйчени белтъка
 • 2 яйчени жълтъка
 • 30 гр стафиди

Приготвяне:

Разбъркваме всичко и изпичаме няколко палачинки в тиган с малко масло.

Съдържание:

 • Протеини – 40 гр
 • Въглехидрати – 85 гр
 • Мазнини – 15 гр
 • Калории – 635

Какво имаме в чинията? Висококачествени животински и растителни протеини (яйца + овес) , Микс от сложни и прости въглехидрати (овес + стафиди) , което прави една закуска с висока биологична стойност.

Опитайте, става изключително вкусно, без захар и подсладители. Само натурални източници!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

 1. Николета

  Аз добавям 100 гр.извара и един банан вместо стафиди

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*