вторник , 22 юни 2021
Начало » Рецепти » Протеинова мелба
Протеинова мелба

Протеинова мелба

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В случай, че не сте на строга диета искам да ви предложа една  много вкусна рецепта за протеинова мелба.

В същност дори и да сте на диета, може да хапнете мелбата след тренировка стига да не излизате от определеното ниво на калории, които следвате. Ето и продуктите:

  • 250 гр сметанов сладолед
  • 1 доза протеин на прах
  • 5-6 бадема
  • 1 банан

Може да се правят различни комбинации между протеина и сладоледа. Например ванилов сладолед и протеин с вкус на шоколад или ягода, или пък шоколадов сладолед и протеин с вкус на ванилия. Комбинациите може да са много така, че нека да го оставим в графата „по-избор“.

Взимаме една купа и слагаме сладоледа, прибавяме дозата протеин и разбъркваме здраво. Добре е предварително да оставим сладоледа на се поразтопи малко. След като стане хомогенна смес, натрошаваме бадемите и поръсваме отгоре. Нарязваме банана на кръгчета и правим финалната „украса“ 🙂

Сега нека да видим какво има приблизително в купичката:

Протеин: – 35 гр

Въглехидрати: – 42 гр

Мазнини: – 15 гр

Калории: – 443

Добър Апетит!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*