понеделник , 1 март 2021
Начало » Мотивация » Кога се появяват мускулите
Кога се появяват мускулите

Кога се появяват мускулите

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днешната статия е провокирана от една реплика и тя е  „кога ще се появят мускулите“ 🙂

Тази реплика ме върна далеч в годините, когато и аз вярвах, че все от някъде ще се появят мускулите. Важно е да ходиш до залата и готово. Да, ама не 🙂

Нищо не се появавя просто ей така! За да станеш специалист в дадена област ти трябват 10 000 часа целенасочен труд, изучаване и самоусъвършенстване. Защо си мислите, че е по-различно с появата мускулите?!

Мускулите не идват като печалба от националната лотария.  Попитайте следващия път някой с добре развити мускули, какво му е коствало да постигне формата във време, знания, тежести, тренировка, храна и пари.

Наивно е да вярваме в програми „убиец“, който изкарват плочките за 6 седмици или версията на някой юнак, който е станал състезател с 2 години тренировъчен стаж. Да звучи хубаво, но в практиката не става така!

Всичко отнема време и то доста!Няма вълшебни програми, няма вълшебни диети, няма вълшебни хапчета! Всичко се свежда до правилната тренировка, правилното хранене и правилната почивка за конкретния човек, не за този от списанието, а за теб!

И, това не е всичко! Когато уцелите вашата тренировка, хранене,почивка и сглобите пъзела, трябва да правите това седмица след седмица, месец след месец, година след година. Да сте последователни, умни и упорити! Едва тогава ще се „появят мускулите“, но тази поява ще е изненада за околните, но не и за вас, тъй като месец след месец сте гонили милиметър след милиметър. Вие сте „копали“, вие сте „орали“, вие сте „поливали“ и „отглеждали“, и чак сега е време за жътва!

Спрете да вярвате в чудеса! Всичко е във вашите ръце!

Бодибилдинг Анатомия

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. Оригинал

    Много добре казано !

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*