Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Кога се появяват мускулите

Коментар
Сподели с приятели
Публикувано на 10 юли 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днешната статия е провокирана от една реплика и тя е  "кога ще се появят мускулите" 🙂

Тази реплика ме върна далеч в годините, когато и аз вярвах, че все от някъде ще се появят мускулите. Важно е да ходиш до залата и готово. Да, ама не 🙂

Нищо не се появавя просто ей така! За да станеш специалист в дадена област ти трябват 10 000 часа целенасочен труд, изучаване и самоусъвършенстване. Защо си мислите, че е по-различно с появата мускулите?!

Мускулите не идват като печалба от националната лотария.  Попитайте следващия път някой с добре развити мускули, какво му е коствало да постигне формата във време, знания, тежести, тренировка, храна и пари.

Наивно е да вярваме в програми "убиец", който изкарват плочките за 6 седмици или версията на някой юнак, който е станал състезател с 2 години тренировъчен стаж. Да звучи хубаво, но в практиката не става така!

Всичко отнема време и то доста!Няма вълшебни програми, няма вълшебни диети, няма вълшебни хапчета! Всичко се свежда до правилната тренировка, правилното хранене и правилната почивка за конкретния човек, не за този от списанието, а за теб!

И, това не е всичко! Когато уцелите вашата тренировка, хранене,почивка и сглобите пъзела, трябва да правите това седмица след седмица, месец след месец, година след година. Да сте последователни, умни и упорити! Едва тогава ще се "появят мускулите", но тази поява ще е изненада за околните, но не и за вас, тъй като месец след месец сте гонили милиметър след милиметър. Вие сте "копали", вие сте "орали", вие сте "поливали" и "отглеждали", и чак сега е време за жътва!

Спрете да вярвате в чудеса! Всичко е във вашите ръце!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Искам днес да поговорим за търпението. Едно качество, което е сред топ 3 на успешните хора. Да, знам 21 век сме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото сме на една чисто нова година и на едни 365 чисто нови дни. Как ще ги изпълним това зависи... Прочети повече

1 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар