тренирай

Арнолд на 70!

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 30 юли 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години!

Няма човек на земята, който да не е чувал за Арнолд Шварценегер. Няма   човек, който да не е гледал поне един филм с него, а когато говорим за мускули, то той е идол на няколко поколения културисти.

Тези, които са чели автобиографията на Арнолд знаят що за човек стои пред нас. Знаят как от малко село в Австрия, Щварценегер покорява света на бодибилдинга, след това Холивуд и накрая оглавява като сенатор щата Калифорния, който е седмата икономика в света.

Историята му е невероятна, но още по-невероятното е, че Арнолд не спира до тук. Дори и днес той все още работи активно, снима, движи бизнеса си, организира състезания и разбира се тренира.

В света на бодибилдинга Шварценегер остава името си със златни букви и заслужени стои най-отгоре. Неговата фигура е разпознаваема от всички, а титлите говорят сами за себе си.

ТИТЛИ:

1965 г. Мистър Европа за младежи

1966 г. Най-мускулест мъж в Европа

1966 г. Международен шампионат по вдигане на тежести

1966 г. Мистър Европа за Аматьори

1966 г. Мистър Вселена за Аматьори

1967 г. Мистър Вселена за Аматьори

1968 г. Германски шампионат по вдигане на тежести

1968 г. Мистър Интернешънъл

1968 г. Мистър Вселена за Професионалисти

1969 г. Мистър Вселена за Професионалисти

1969 г. Мистър Европа за Професионалисти

1970 г. Мистър Вселена за Професионалисти

1970 г. Мистър Свят

1970 г. Мистър Олимпия

1971 г. Мистър Олимпия

1972 г. Мистър Олимпия

1973 г. Мистър Олимпия

1974 г. Мистър олимпия

1975 г. Мистър Олимпия

1980 г. Мистър Олимпия

Мистър Олимпия 1974

Мистър Олимпия 1974

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР! Обучение: Програмата за... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви представя един от партньорите на нашия сайт - IRONMIND! Създателя на IRONMIND е Рендъл Стросен, автор на... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс