тренирай

Изгради мускули с тази 3 дневна програма от Старата Школа

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 12 апр. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Идва ред отново на любимата ми рубрика за правене на мускули с тренировки от Старата школа. Вярвам, че това е един от най-ефективните начини за изграждане на мускули. И защо е така ли?

Просто е! Практично е! И, работи! Има хиляди доказателства от чернобелите снимки, с тела изградени преди стероидите да влезнат през парадния вход в залите.

Твърдо съм убеден, че една "старомодна" програма съчетана със знанията, които имаме сега относно храненето би свършила повече от чудесна работа. Определено има логика да се замислим по въпроса. Вкрайна сметка преди 60-70 години тонове мускули са се изградили по гаражи и мазета. При това в условия далеч от нашите.

Три дневна програма от Старата Школа

Понеделник:

 1. Клек - 3х10
 2. Повдигане от лег - 3х10
 3. Гребане с щанга - 3х10
 4. Сгъване с дъмбели прав - 3х10
 5. Коремни преси - 3х15

Сряда:

 1. Мъртва тяга с прави крака - 3х10
 2. Милитъри прес - 3х10
 3. Повдигане на раменете с дълбели - 3х10
 4. Повдигане на пръсти за прасци с щанга - 3х10
 5. Повдигане на краката от вис - 3х15

Петък:

 1. Клек - 3х10
 2. Повдигане от лег с тесен хват - 3х10
 3. Набиране - 3х10
 4. Сгъване с щанга - 3х10
 5. Коремни преси - 3х15

Здрави тренировки само с базови упражнения. Сериите, отново класическа схема от 3х10! Програмата е подредена така, че да няма незасегнат мускул. Всичко, което е важно влиза в работа и то сериозна работа.

Много тренираши правят грешката да вкарват прекалено много упражнения, с цел "да бъде обработен мускула от всички ъгли". Кой мускул? 🙂

Този, който тепърва ще правим или този който вече сме направили. Нека да бъдем честни, ако е първото, повярвайте няма смисъл. Само си губите времето, енергията и парите.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Винаги сме твърдяли, че ефективната тренировка е малсимално простата тренировка. Такава съставена от малко на брой базови упражнения в, които да... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Чудите се как да тренирате ефективно, а нямате много време? Е, имам предложение за вас. По-долу ще видите една три дневна... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Обичате ли да тренирате бицепсите си? Излишен въпрос нали 🙂 Няма човек, който да не обича, е може и да се... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още