тренирай

Бърз удар в бицепса и рамото

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 11 ян. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както знаете, тук сме почитатели на малко по-различното трениране. Вярвам, че тялото е създадено да работи като едно цяло и тренировките, които предизвикват това дават най-добър ефект.

В този ред на мисли, днес ще видим едно "нетипично" упражнение, което трудно ще видите някой да прави по залите. Това е нормално и винаги ще е така, докато на мода е културата на "понеделник е ден за гърди" 🙂 Няма лошо, свят широк хора всякакви. Въпреки това, винаги човек може да погледне и "другия начин".

Нека да видим днешното упражнение: Сгъване за бицепс + раменна преса от опора на коляно

На пръв поглед малко необичайно движение, но повярвайте натоварването си го бива. Това упражнение натоварва почти цялото тяло. Основния удар е в бицепсите и рамената, но ще усетите напрежение в пресата, задника, задното бедро и гърба.

След като видяхме как се прави, то трябва човек добре да помисли как да го внедри в тренировката си. Тези, които тренират по програми тип "мускулна маса в два работни дни" няма да имат никакъв проблем. Това упражнение е чудесно допълнение към тях. Четири серии от него ( по 2 серии на страна) ще свършат много добра работа.Другия вариант е да го правите с две ръце и съответно два дъмбела. Тогава 2-3 серии са ОК!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви представя едно уникално упражнение за рамене, а именно Z-преса. То е малко популярно у нас и едва... Прочети повече
Една от най-големите легенди на бодибилдинга въобще е Джон Гримек - Мистър Америка. Човека олицитворение на сила и мощ, владееш света на културизма през 40-те... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! За повечето хора тренировката за крака е сред най-скучните и не най-приятните. Друго си е лежанката и да напомпим ръцете пред... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс