Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Бърз удар в бицепса и рамото

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 11 ян. 17 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както знаете, тук сме почитатели на малко по-различното трениране. Вярвам, че тялото е създадено да работи като едно цяло и тренировките, които предизвикват това дават най-добър ефект.

В този ред на мисли, днес ще видим едно "нетипично" упражнение, което трудно ще видите някой да прави по залите. Това е нормално и винаги ще е така, докато на мода е културата на "понеделник е ден за гърди" 🙂 Няма лошо, свят широк хора всякакви. Въпреки това, винаги човек може да погледне и "другия начин".

Нека да видим днешното упражнение: Сгъване за бицепс + раменна преса от опора на коляно

На пръв поглед малко необичайно движение, но повярвайте натоварването си го бива. Това упражнение натоварва почти цялото тяло. Основния удар е в бицепсите и рамената, но ще усетите напрежение в пресата, задника, задното бедро и гърба.

След като видяхме как се прави, то трябва човек добре да помисли как да го внедри в тренировката си. Тези, които тренират по програми тип "мускулна маса в два работни дни" няма да имат никакъв проблем. Това упражнение е чудесно допълнение към тях. Четири серии от него ( по 2 серии на страна) ще свършат много добра работа.Другия вариант е да го правите с две ръце и съответно два дъмбела. Тогава 2-3 серии са ОК!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес отново бръкнем в торбата на добре забравените упражнения от Старата Школа. Преди 50-60 години, залите не са били така... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес обърнем внимание на едно забравено упражнение от Старата Школа, а именно ЗЕЛЕР сгъване! Това упражнение носи името на неговия... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Правите ли мъртва тяга? А, мъртва тяга с дъмбели? Е, преди някой да си каже, че това е „женско“ упражнение, нека... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар