сряда , 18 септември 2019
Начало » Упражнения » Бърз удар в бицепса и рамото
Бърз удар в бицепса и рамото

Бърз удар в бицепса и рамото

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Както знаете, тук сме почитатели на малко по-различното трениране. Вярвам, че тялото е създадено да работи като едно цяло и тренировките, които предизвикват това дават най-добър ефект.

В този ред на мисли, днес ще видим едно „нетипично“ упражнение, което трудно ще видите някой да прави по залите. Това е нормално и винаги ще е така, докато на мода е културата на „понеделник е ден за гърди“ 🙂 Няма лошо, свят широк хора всякакви. Въпреки това, винаги човек може да погледне и „другия начин“.

Нека да видим днешното упражнение: Сгъване за бицепс + раменна преса от опора на коляно

На пръв поглед малко необичайно движение, но повярвайте натоварването си го бива. Това упражнение натоварва почти цялото тяло. Основния удар е в бицепсите и рамената, но ще усетите напрежение в пресата, задника, задното бедро и гърба.

След като видяхме как се прави, то трябва човек добре да помисли как да го внедри в тренировката си. Тези, които тренират по програми тип „мускулна маса в два работни дни“ няма да имат никакъв проблем. Това упражнение е чудесно допълнение към тях. Четири серии от него ( по 2 серии на страна) ще свършат много добра работа.Другия вариант е да го правите с две ръце и съответно два дъмбела. Тогава 2-3 серии са ОК!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*