тренирай

Отвори врати най-новата ФИТНЕС ЗАЛА в гр.Русе!

4 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 04 дек. 16 от Александър Георгиев

Здравейте на всички фенове на ЖЕЛЯЗНАТА ИГРА и Тренирай.БГ!

Имам удоволствието да ви съобщя, че преди седмица направихме старт на най-новия фитнес в град  Русе-SVETLYO GYM.

Съвместно с цялото си семейство за два месеца и половина преобразихме едно старо сутеренно помещение в страхотна и функционална фитнес зала. Отлична за здрави тренировки и разтоварване след работния ден. Възможност за всеки според индивидуалните цели.

Залата се намира в топ центъра на гр. Русе, ул. Княжевска 29 - до централна поща!

След като влезете във фоайето на фитнеса, дълъг коридор със стълби слизащи надолу, ще ви отведе до централната зала. Там се намират и нашите съблекални, баня и прочие. Помещението е на площ 130 квадратни метра. Влизайки в тренировъчната зала, вие ще останете първо очаровани и приятно изненадани от оформлението и дизайна, който сме сътворили.

Без аналог в нашия град! Избягахме от стандартните фитнес зали и оборудване, като създадохме една добра и мотивираща обстановка. Второто нещо, което ще забележите е, че фитнеса разполага с пълно оборудване на уреди и пособия за едни качествени и прогресиращи тренировки. Всички основни базови съоръжения ги има, за да останете доволни и пак да искате да се върнете в SVETLYO GYM. При нас ще намерите: Хубава стойка за клек, лег преса, машини за задни бедра, за квадрицепс, сиси клек, за прасци, трап бар, лежанки - горна, долна, пек-дек, хамър за гърди, скрипци - горен, долен, хамър машина за гребане, лостове за набиране, могофункционален кросовър. Добра селекция от дъмбели от 2,5 кг чак до 50 кг!

Кросфит клетката, която сме монтърали е голяма изненада за всички посетители на нашия фитнес. Тя предизвиква интерес защото в нашия град няма зала с подобна! Направили сме така, че трениращите при нас да имат най-различни опции за качествени тренировки. В SVETLYO GYM можете да правите тренировки по кросфит, да тренирате силово или за кондиция. Може да тренирате самостоятелно или с персонален треньор. Всичко е въпрос на избор!

Всеки сам избира. Тренираме фитнес и кросфит. Има определени дни за кросфит тренировки. Свободното пространство във фитнеса позволява и това. Уредите са подредени по начин, който не задръства залата и има достатъчно място да не си пречим когато тренираме.

Когато дойдете в гр.Русе отбийте се в SVETLYO GYM за разтуха или пък за едни здрави и прогресиращи H.I.I.T. тренировки. Няма да ви върнем 🙂

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес продължаваме разговора с Янко Борисов в който ще ни разкаже за тренировките си с Дориан Йейтс. Първата част на интервюто... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото на месец септември бодибилдинг легендата и 6 пъти Мистър Олимпия - Дориан Йейтс, посети България. Наред с планираните си... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един много интригуващ човек, а именно фитнес инструктора и модел - Николай Чолаков! Ал.Георгиев: Здравей Ники и благодаря,... Прочети повече

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс