неделя , 31 май 2020
Начало » Тренирай с мен » „Тренирай с мен“
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
„Тренирай с мен“

„Тренирай с мен“

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия приятел Даниел, ще ни представи неговата тренировъчна програма. Както знаете тази рубрика е от Вас за Вас. Тук всеки един спокойно може да сподели своя опит, своите добри и лоши практики. По този начин ние разширяваме мирогледа си, виждаме различни гледни точки, което от своя страна ни обогатява по един или друг начин.

Даниел:

Здравейте! Реших да ви покажа как тренирам в момента. Тренирам 4 пъти седмично ММА и 2 пъти седмично фитнес. Някой биха казали, че тренирам прекалено много, но аз мисля, че всичко е въпрос на адаптация, не спортувам от 2 или 3 месеца. Храня се стабилно и резултати имам 🙂 Програмата много ми харесва и качвам много сила от нея.

ВТОРНИК:

1.Горна лежанка 5×5  в супер серия с:

2.Мечка 5×5

3.Раменни преси зад врат 5×5 в супер серия с:

4.Трапец 5×12-15

5.Преден клек 3×5 в супер серия с:

6.Пулоувър 3×15-20

СЪБОТА:

1.Лежанка 5×5 в супер серия с

2.Широки набирания 5×5

3.Раменни преси пред гърди 5×5 в супер серия с

4.Кръст 5×12-15

5.Клек 5×5 в супер серия с

6.Пулоувър 5×15-20

Както виждате тренировките са тежки и определено не са за начинаещи. Въпреки, че родните фитнес гурута с големи мазни ръце и огромни шкембета казват, че кръговите са само за начинаещи.

Успех на всеки, който реши да пробва моя начин на трениране. 🙂

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*