Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Стани ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР!

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 10 ное. 16 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР!

Обучение:

Програмата за обучение е създадена от екип специалисти от България, Швеция, Германия, Португалия, Латвия, Италия, Норвегия, Белгия и др., финансирана е от Европейската комисия и отговаря на всички стандарти и изисквания на ЕС за професионално обучение. Тя се състои от 2 части – теоретична и практическа.

Теоретичното обучение се провежда онлайн, което улеснява обучаващите се, тъй като не е необходимо присъствие на място.

Практическото обучение се ръководи от квалифицирани инструктори в отделните специалности и се извършва на място, в учебната база на Фитнес Академия България в гр. София.

 

Изпити

Курсът завършва с полагането на изпит по теория и изпит по практика. Преминалите успешно и двата изпита на курса за Персонален треньор получават сертификат, валиден в ЕС, както и 1-годишно членство в Европейския регистър за фитнес професионалисти EREPS.

След края на практическата подготовка курсистите следва да се явят на изпит по практика. Кандидатите, които не са преминали успешно теоретичния изпит, не могат да се явят на практически изпит.

Неиздържалите теоретичния и/или практическия изпит имат право да се явят повторно най-рано след 2 (две) седмици, според изпитните дати насрочени от Фитнес Академия България.

 

Записване:

Курсовете във Фитнес Академия България се провеждат на всеки 4 месеца, като курсистите мога да се запишат по всяко време и ще бъдат причислени към съответната група.

Изисквания към кандидатите:

да представят копие от диплома за средно образование или придобито право за явяване на

  • държавни зрелостни изпити за завършване на средно образование;
  • да представят медицинско свидетелство за здравословно състояние;
  • да са заплатили таксата за обучение;
  • да представят паспортна снимка;
  • да представят копие на лична карта /данните са изискуеми единствено с административна цел. Атлетик Фитнес ООД гарантира предпазването им от злоупотреба/;

Професионална реализация:

Завършилите Фитнес Академия България имат големи възможности за бъдеща професионална реализация в областта на фитнес индустрията във всички държави от Европейския съюз, както и в останалата част от света.

Завършилите обучението за Персонален треньор във Фитнес Академия България могат да кандидатстват за работа в АТЛЕТИК ФИТНЕС, една от водещите фитнес вериги в страната, като техните кандидатури ще бъдат с предимство при подбора на кадри.

Завършилите обучението за фитнес професионалисти получават европейски сертификат и 1-годишно членство в EREPS /Европейски регистър на фитнес професионалистите/. Благодарение на това те могат да работят в страните-членки на ЕС, разполагайки с необходимите компетенции и признатите в ЕС удостоверения.

Научи повече ТУК!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години! Няма човек на земята, който да не... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес искам да ви представя един от партньорите на нашия сайт - IRONMIND! Създателя на IRONMIND е Рендъл Стросен, автор на... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар