тренирай

Тренировка един път седмично!

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 25 сеп. 16 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес в рубриката "Тренирай с мен", Диян Митев ще представи неговата тренировъчна програма:

Здравейте, реших да споделя с Вас тренировката, която използвам в момента. Възможно е някой да я намери за полезна.

Програмата  е следната:

Тренира се само един ден седмично, цялото тяло в едно. Само базови упражнения и спокойно се прави за 90 минути. След което предстои цяла седмица за въстановяване. И така започваме:

1. Клек - 3х20-10
2. Тяга - 3х10-5
3. Гребане - 3х10-5
4. Набиране - 3х10-5
5. Лег - 3х10-5
6. Кофички - 3х10-5
7. Раменни преси - 3х10-5
8. Повдигане на пръсти - 3х10-5
9. Коремни преси - 3х20-10

Това е всичко, което правя след като загрея. Програмата е чудесна за натурални билдери и наистина дава добри резултати.

За мен: Сега съм на 36 години. Започнах с културизма на 16г, така че вече съм с 20 години стаж в залата. Мога да кажа, че съм изпробвал може би всичко под слънцето и тази програма, която правя съвсем от скоро ми дава нов тласък в развитието. Много е подходяща за човек, който има семейство, работа и малко свободно време за себе си!

Поздрави!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! И, за бога момчета, тренирайте краката си!!! Толкова нелепо изглежда развита горна част на тялото с неразвита долна част. Постоянно наблюдаваме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Тренирайки гърбът си, аз използвам много и най-разнообразни методи и варианти за развитието му. Имам обща представа как ще мине тренировката,... Прочети повече
Здравейте на всички приятели на Тренирай.БГ! Лятото все още продължава и това не ми пречи да държа перфектна форма все още. Не, че и през... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още