петък , 24 май 2019
Начало » Тренирай с мен » Тренировка един път седмично!
Тренировка един път седмично!

Тренировка един път седмично!

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес в рубриката „Тренирай с мен“, Диян Митев ще представи неговата тренировъчна програма:

Здравейте, реших да споделя с Вас тренировката, която използвам в момента. Възможно е някой да я намери за полезна.

Програмата  е следната:

Тренира се само един ден седмично, цялото тяло в едно. Само базови упражнения и спокойно се прави за 90 минути. След което предстои цяла седмица за въстановяване. И така започваме:

1. Клек – 3х20-10
2. Тяга – 3х10-5
3. Гребане – 3х10-5
4. Набиране – 3х10-5
5. Лег – 3х10-5
6. Кофички – 3х10-5
7. Раменни преси – 3х10-5
8. Повдигане на пръсти – 3х10-5
9. Коремни преси – 3х20-10

Това е всичко, което правя след като загрея. Програмата е чудесна за натурални билдери и наистина дава добри резултати.

За мен: Сега съм на 36 години. Започнах с културизма на 16г, така че вече съм с 20 години стаж в залата. Мога да кажа, че съм изпробвал може би всичко под слънцето и тази програма, която правя съвсем от скоро ми дава нов тласък в развитието. Много е подходяща за човек, който има семейство, работа и малко свободно време за себе си!

Поздрави!

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след