петък , 21 февруари 2020
Начало » Хранене » РИБА ТОН – първокласен ПРОТЕИН!
РИБА ТОН – първокласен ПРОТЕИН!

РИБА ТОН – първокласен ПРОТЕИН!

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес разгледаме един първокласен източник на протеин. Както всеки знае, за да градим мускули ни трябва високо белтъчна храна или иначе казано около 2 гр протеин на килограм телесно тегло.

Обикновено източниците, които използваме са пилета, извара, яйца, телешко, някои дори си набавят и конско месо. Рибата обикновено е пренебрегвана, но няма причина за това. Риба тон е една от рибите с високо количество протеин и въпреки, че нямаме естествен източник от първа ръка, винаги може да вземем консервирана такава.

Риба тон е от семейство Скумриеви, и е едра и силна риба.  Тя е океанска риба с много добре развити мускули, които и позволяват да бъде една от най-бързите риби. Месото и е чисто от към мазнини и богато на протеин.

В 100 гр месо от риба тон имаме наличност на 22 до 25 гр белтъчини, което е повече от 100 гр пилешко месо например. Една консерва ще ви даде почти 30 гр първокласен протеин. Тук трябва да направим и едно уточнение, взимайте консерви без добавена мазнина, така ще спестите малко излишни калории.

Кога и как да приемаме риба тон? Ето и едно супер предложение, което може да видите ТУК!

Когато се в движение, на път и нямате качествена храна под ръка, то една консерва риба тон с един пълнозърнест земел ще свърши повече от чудесна работа. А, ако искате да се заредите за дома, то на пазара се намират и опаковки от по 1-1,5 кг!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*