четвъртък , 23 ноември 2017
Начало » Рецепти » Хайде на омлета – 2 част
Хайде на омлета – 2 част

Хайде на омлета – 2 част

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще видите една рецепта на нашия приятел Кристиян Кацаров 🙂

Кристиян:

За омлета нужните продукти са гъвкави, тъй като буквално може да се използва почти всичко от хладилника което пада в категорията на зеленчуците. Ето и продуктите които използвах аз за направата на този омлет: 

  • 3 Яйца
  • 1/2 Чушка
  • 3 средно големи гъби
  • 1 малка глава лук
  • Кашкавал
  • 2 с.л. масло
  • Сол

За желаещите да увеличат протеина още повече, могат да добавят шунка, даже и нарязани малки хапки от пил. пържола или друг вид месо. 

Начин на приготвяне

Нагрява се котлона на висока температура и се слага маслото. Нарязват се лукът, гъбите и чушката, изчаква се да се разтопи маслото и се слагат да се изпържат докато гъбите и лука позлатеят обилно. Трите яйца се разбиват в плътна смес, намаляме температурата на котлона (средна) и слагаме яйцата. След това поръсваме с кашкавал и слагаме малко сол. На средна температура изчакваме докато омлета е готов и го слагаме в чинията като обръщаме едната страна. 

 

Само за Сериозно Трениращи!!!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на стотици хора в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече няколко години е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава и тук ще намерите необходимите знания за тази цел!

5 коментара

  1. Иво Костадинов

    А за тези, които искат да чистят мазнини? По добре да не използват масло?

    • Кристиян

      Може да намалиш от 2 на 1/2 лъжици масло, но разлика огромна в чистенето няма да видиш според мен, освен ако не закусваш точно тази рецепта и искаш да подобриш конкретно чистенето 🙂

      • Александър Георгиев

        Здрасти Иво, ако си в калориен дефицит и с ограничени въглехидрати маслото не е голям проблем.

  2. Кристиян

    Идеална и сравнително икономична рецепта за тези които искат да набавят качествена маса 🙂

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*