вторник , 22 юни 2021
Начало » Рецепти » Летен протеинов шейк – 2 част
Летен протеинов шейк – 2 част

Летен протеинов шейк – 2 част

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В горещите летни месеци, понякога е трудно на човек да изяде всичко необходимо за деня. Също така при не малко хора апетита спада и дъвченето на пилета, извара и каквото там още трябва си е голямо мъчение 🙂

Тук на помощ идват протеиновите шейкове. Вече е напълно възможно и достъпно, да си купим протеин на прах, но това не е всичко. Трябва малко фантазия за да направим нещата вкусни и приятни. В предишна статия вече видяхте едно предложение, сега е ред и за второ такова.

Необходими продукти:

  • Обезмаслено прясно мляко – 300 мл
  • Шоколадов сладолед – 50 гр
  • финни овесени ядки – 30 гр
  • Суроватъчен протеин – 30 гр

Разбъркваме в миксера и се получава нещо много вкусно и най-вече лесно за поглъщане. Сега някой може да изтъкне, че сладоледа не е от здравословните храни и ако пазим диета някак не се връзва, но аз ще кажа друго… Ако сте в период на сваляне на килограми, те ще се изгубят от общия калориен дефицит и един сладолед от време на време, няма да навреди – дори напротив! Стига разбира се да не излизате от калорийната рамка определена за целта. Запомнете всичко започва от калориите, дали ще качвате или сваляте, то това зависи от тях!

Съдържание в един шейк:

  • Протеин – 35 гр
  • Въглехидрати – 45 гр
  • Мазнини – 10 гр
  • Калории – 410

Както виждате макросите са напълно достатъчни за едно качествено и пълноценно хранене!

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. Да съгласен съм и наистина е доста добър вариант за едно добро хранене.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*