сряда , 23 септември 2020
Начало » Само за Хардгейнери » Начална тренировка от Рег Парк
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Начална тренировка от Рег Парк

Начална тренировка от Рег Парк

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Рег Парк е легендарно име в света на културизма оставил незаличими следи в бодибилдинга и киното. Той е и първия кумир на Арнолд Шварценегер от дете. Пример за подражание на поколения трениращи по цял свят.

Винаги е интересно и много полезно да научим нещичко от такива хора. Дори днес, когато имаме всякаква информация на „един клик“ разстояние. Рег Парк е шампион запазил отдавна своето място в залата на славата. Известен със суровите си и тежки тренировка, но още по-известен с плътните си и големи мускули.

Днес ще видим една „начална“ тренировка препоръчана от Парк за хора, които са в началото по пътя към големите мускули.

ПРОГРАМА

  1. Раменни преси прав с щанга – 3х,10,8,6
  2. Повдигане от лег с щанга – 3х10,8,6
  3. Сгъване с щанга – 3х10,8,6
  4. Пуловър с щанга и сгънати ръце – 3х10,8,6
  5. Клек – 3х10,8,6

Доста семпла програма, но натоварва абсолютно всичко необходимо. Типична програма за сила и маса от старата школа. Не се притеснявайте, че няма ясно изразено упражнение за гръб – пуловъра изпълнен с тежка щанга ще свърши тази работа чудесно. Сериите се правят в пирамида. Първата е лека с 10 повторения, втората средно тежка с 8 повторения и третата тежка с 6 повторения. Това е схемата за всичките пет упражнения.

Препоръчва се тази програма да се изпълнява 2 или 3 пъти седмично през един-два дни. Ако решите да тренирате три пъти в седмицата то в средната тренировка пропуснете клека!

Рег Парк

Рег Парк

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...