понеделник , 17 юни 2019
Начало » Тренировки » Тренирай навън – 2 част
Тренирай навън – 2 част

Тренирай навън – 2 част

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Със затопляне на времето все повече и повече трениращи се трупат по лостовете на вън. За щастие вече имаме почти във всеки парк – лостове, успоредки и всякакви други съоръжения,  с които спокойно може да си направим една качествена тренировка на „въздух“.

Днес ще ви отправя едно 15 минутно предизвикателство. То не е за всеки, трябва да сте тренирани и във форма, тъй като натоварването и напрежението което ще получите не са за всеки. Ето и програмата:

1. Клякане с ръце зад главата15 повторения

2. Лицеви опори10 повторения

3. Набиране5 повторения

Тези три упражнения се правят без почивка едно след друго, след което се почива половин минута и правим нов кръг от трите упражнения, отново половин минута почивка и още един кръг. Продължаваме по тази схема докато не минат 15 минути.

В началото може да почнете по леко и с по-малко минути и постепенно да ги вдигнете до 15 минути. Стигнете ли крайния брой минути, може да намалите почивката между кръговете от 30 на 15 секунди.

Подходете сериозно, тъй като натоварването си го бива. Тук имаме тренировка на цялото тяло с три основни упражнения, което води до тотална умора. Не се изкушавайте да повишите повторенията, няма значение, че можете да правите повече клекове, лицеви или набирания. Тук идеята е да направите максимално много кръгове за определеното време.

Тренирай навън – Първа част!

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*