тренирай

Тренирай навън - 2 част

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 26 мар. 16 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Със затопляне на времето все повече и повече трениращи се трупат по лостовете на вън. За щастие вече имаме почти във всеки парк - лостове, успоредки и всякакви други съоръжения,  с които спокойно може да си направим една качествена тренировка на "въздух".

Днес ще ви отправя едно 15 минутно предизвикателство. То не е за всеки, трябва да сте тренирани и във форма, тъй като натоварването и напрежението което ще получите не са за всеки. Ето и програмата:

1. Клякане с ръце зад главата - 15 повторения

2. Лицеви опори - 10 повторения

3. Набиране - 5 повторения

Тези три упражнения се правят без почивка едно след друго, след което се почива половин минута и правим нов кръг от трите упражнения, отново половин минута почивка и още един кръг. Продължаваме по тази схема докато не минат 15 минути.

В началото може да почнете по леко и с по-малко минути и постепенно да ги вдигнете до 15 минути. Стигнете ли крайния брой минути, може да намалите почивката между кръговете от 30 на 15 секунди.

Подходете сериозно, тъй като натоварването си го бива. Тук имаме тренировка на цялото тяло с три основни упражнения, което води до тотална умора. Не се изкушавайте да повишите повторенията, няма значение, че можете да правите повече клекове, лицеви или набирания. Тук идеята е да направите максимално много кръгове за определеното време.

Тренирай навън - Първа част!

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека днес да видим една програма на седем кратния Мистър Олимпия Арнолд Шварценегер! Тази тренировка Арнолд прави в периода, когато се... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви покажа една тренировка, която може да прилагате с успех когато нямате особено много време. Вече би трябва да... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В днешната статия ще видим един страхотен начин, как да тренираме цялото си тяло когато разполагаме само с чифт дъмбели. Нека... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.