вторник , 22 юни 2021
Начало » Бодибилдинг пионери » Протеинов шейк от Стив Рийвс
Протеинов шейк от Стив Рийвс

Протеинов шейк от Стив Рийвс

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Някога е имало времена, когато хранителните добавки не са били познати. Някога в тези времена, хората са тренирали в прашни гаражи, мазета и зали със скромно оборудване. Някога пак в тези времена са били изградени и едни от най-красивите тела, станали еталон за красотата в културизма.

Днес имаме всичко! Модерни зали, 1001 добавки, фитнес експерти и достъп до безплатна информация, но нямаме това, което е наистина важно.

Нямаме фокус!

Губим фокуса върху основните неща, които водят до успех в залата. Днес сме направо наводнени от информация, продукти, съвети летят от ляво и от дясно, къде поискани, къде натрапени и човек се обърква, губи предства за реалността и излиза от релси.

Ето как тренира Стив Рийвс. Вижте една от неговите програми!

Някога преди 60-70 години нещата са били по-простички, но изключително ефективни. Културистите са били фокусирани върху две неща – да стават по-силни и по-силни в базовите упражнения и да приемат достатъчно протеин и калории. Тази стратегия е изградила легендарни тела като Джон Гримек, Стив Рийвс, Кланси Рос и стотици други.

 

Нека да видим как еталона за мъжка физика Стийв Рийвс си е набавял допълнително протеин и калории.

Продукти:

– 400 мл прясно изцеден портокалов сок

– 1 супена лъжица желатин

– 1 супена лъжица мед

– 1 банан

– 4 сурови яйца

– 1 супена лъжица яйчени белтъци на прах

– 1 супена лъжица сухо обезмаслено прясно мляко

Всичко това се миксира до хомогенна смес и се изпива на един или два пъти между храненията.

Приблизително съдържание за цялото количество:

– Протеин – 40 гр

– Въглехидрати – 100 гр

– Мазнини – 20 гр

– Калории – 740 гр

Стив Рийвс - Мистър Америка 1947

Стив Рийвс – Мистър Америка 1947

 

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Светльо

    Като говорим за яйца в шейка, чакайте да ви кажа за тях.
    Днес си сварих яйца за закуска,обелих ги,обаче много тежки бе! Викам си яда изтегля едно обелено такова.Слагам аз на везната яйцето и OMG – 85 гр. Бая месо има тука. Бре викам си:

    “ Доста назобана трябва да е била тая кокошка.“

    Пожелавам на всички такива яйца. 🙂

  2. Храненето в настоящето определно еволюира в правилната посока, за разлика от тренирането. Не виждам смисъл от приемането на сурови яйца, желатин и сухо мляко. Всеки може да прочете защо и да се убеди, че това не е правилния протеинов шейк, независимо че е работил за Стив Рийвс.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*