тренирай

Протеинов шейк от Стив Рийвс

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 01 мар. 16 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Някога е имало времена, когато хранителните добавки не са били познати. Някога в тези времена, хората са тренирали в прашни гаражи, мазета и зали със скромно оборудване. Някога пак в тези времена са били изградени и едни от най-красивите тела, станали еталон за красотата в културизма.

Днес имаме всичко! Модерни зали, 1001 добавки, фитнес експерти и достъп до безплатна информация, но нямаме това, което е наистина важно.

Нямаме фокус!

Губим фокуса върху основните неща, които водят до успех в залата. Днес сме направо наводнени от информация, продукти, съвети летят от ляво и от дясно, къде поискани, къде натрапени и човек се обърква, губи предства за реалността и излиза от релси.

Ето как тренира Стив Рийвс. Вижте една от неговите програми!

Някога преди 60-70 години нещата са били по-простички, но изключително ефективни. Културистите са били фокусирани върху две неща - да стават по-силни и по-силни в базовите упражнения и да приемат достатъчно протеин и калории. Тази стратегия е изградила легендарни тела като Джон Гримек, Стив Рийвс, Кланси Рос и стотици други.

Нека да видим как еталона за мъжка физика Стийв Рийвс си е набавял допълнително протеин и калории.

Продукти:

- 400 мл прясно изцеден портокалов сок

- 1 супена лъжица желатин

- 1 супена лъжица мед

- 1 банан

- 4 сурови яйца

- 1 супена лъжица яйчени белтъци на прах

- 1 супена лъжица сухо обезмаслено прясно мляко

Всичко това се миксира до хомогенна смес и се изпива на един или два пъти между храненията.

Приблизително съдържание за цялото количество:

- Протеин - 40 гр

- Въглехидрати - 100 гр

- Мазнини - 20 гр

- Калории - 740 гр

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Щом сте тук в нашият сайт и четете тази статия, значи тренирате. Това предполага, че се интересувате и здравословно хранене, а... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Вероятно малцина са чували за Джон Робърт Пийпълс, но това, което той прави през 1949 година отеква в целият "железен свят".... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Ако има еталон за красиво мъжко тяло, то несъмнено първото име, което изплува в съзнанието ни е това на Стив Рийвс... Прочети повече

2 коментара

  1. Като говорим за яйца в шейка, чакайте да ви кажа за тях.
    Днес си сварих яйца за закуска,обелих ги,обаче много тежки бе! Викам си яда изтегля едно обелено такова.Слагам аз на везната яйцето и OMG - 85 гр. Бая месо има тука. Бре викам си:

    " Доста назобана трябва да е била тая кокошка."

    Пожелавам на всички такива яйца. 🙂

  2. Храненето в настоящето определно еволюира в правилната посока, за разлика от тренирането. Не виждам смисъл от приемането на сурови яйца, желатин и сухо мляко. Всеки може да прочете защо и да се убеди, че това не е правилния протеинов шейк, независимо че е работил за Стив Рийвс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.