петък , 21 февруари 2020
Начало » Добавки » ТРИТЕКС за силен анаболен ефект
ТРИТЕКС за силен анаболен ефект

ТРИТЕКС за силен анаболен ефект

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще се спрем на един нов немски суплемент, който съдържа само натурални активни съставки и неговото име е ТРИТЕКС!

Какво представлява Тритекс?

Това е немска добавка със силен анаболен ефект стимулирайки естественото повишаване на тестостероновите нива в организма. Това на практика е благоприятно условие за повишаване на мускулната маса и силата в следствие на тренировъчния процес.

Освен това Тритекс влияе благоприятно върху правилното функциониране на мъжката полова система и спомага за повишаване на потентността и либидото.

Всяка капсула Тритекс съдържа 500.00 mg екстракт от Трибулус Терестрис (Бабини зъби).

Защо Бабини зъби?

Екстрактът от билката Трибулус Терестрис (Бабини зъби) пряко провокира повишеното производство на тестостерон, което води до подобряване функцията на мъжката полова система и засилване на либидото. Предизвиква нахлуване на кръв към половите органи и повишаване на потентността. При жените се увеличава не тестостеронът, а естрогенът, което води до засилване на либидото и при тях. Активните вещества на билката​ са фитостеролни сапонини.

Каква е дозировката?

За възрастни дозировката е по 1 до 3 капсули дневно, на равен почасов прием.

Кой произвежда Тритекс и от къде може да си го купим?

Pure​V​ital e немска марка за хранителни добавки. Продуктите на PureVital са произведени в Германия от 100% натурални съставки и отговарят на европейските стандарти DIN, EN и ISO.

 

Може да закупите Тритекс от ТУК!

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Много фирми правят този тип продукт и от мой проятели съм чувал ,че един им действа по-добре от друг ,че свършвал бързо и било много слаб ефект.. Този на пръв поглед има добра гаранция за качество все пак е немски 🙂 . Ще кажете ли дали сте го изпробвали , и по-колко време трябва да се приема, в кой период със повече храна или да очакваме чудеса ? Благодаря!

    • Александър Георгиев

      От трибулус до трибулус има разлика, зависи от къде е и т.н. Тук е от добрия 🙂 Лично този препарат не съм ползвал, но подобен да! Най-добре е в период на покачване, за да се използва повишаването на тестостерона с по-големия калориен прием. Обикновено се ползва 2 месеца след което е добре да се направи почивка от поне 1 месец. Дозата е според килограмите и препоръката на производителя.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*