събота , 24 август 2019
Начало » Събития » Отваря най-новия фитнес Атлетик Мега Мол!
Отваря най-новия фитнес Атлетик Мега Мол!

Отваря най-новия фитнес Атлетик Мега Мол!

 

Скъпи приятели!

С радост Ви съобщаваме, че на 20 ноември, от 06:30 ч ще отвори врати най-новият ни фитнес – Атлетик Мега Мол – гр София!

Ето какво може да очаквате:

– над 30 часа групови занимания на седмица

– кардио зона

– изотонични уреди

– уреди със свободни тежести

– уникална серия уреди за упражнения със собствено тегло за всички мускулни групи

– стречинг кът

– функционална зона

– солариум.

За всички наши клиенти ще бъдат осигурени Wi-Fi връзка в залата, сейфчета за ценности и безплатен паркинг за 4 часа. В допълнение шкафчетата в съблекалните са с код за допълнителна сигурност и удобство.

Знаем, че дълго очаквахте този момент и молим да ни извините за забавянето! Надяваме се, че ще успеем да отговорим на очакванията Ви за новата ни залата.

Съвсем  скоро ще научите и за нашата нова Коледна кампания!

Очакваме Ви  🙂

Екипът на Атлетик Фитнес


Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*