тренирай

Фитнес Академия България

4 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 07 окт. 15 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Имам удоволствието да ви съобщя за едно новосъздадено съдружие между Фитнес Академия България и Тренирай.БГ.

Верни на традицията, коята създаде Тренирай.БГ през годините, а именно да образова и информира, решихме да минем едно ниво по-нагоре.

Партньорството, което създадохме с Фитнес Академия България е много добра възможност за тези от вас, който искат да се развиват професионално във фитнес индустрията.

Фитнес Академия България (ФАБ) е създадена преди 6 години и е единствената академия, която издава европейски сертификат. ФАБ е първият център за професионално обучение, получил лицензия от Националната агенция за професионално образование и обучение.ФАБ е единствената българска академия получила акредитация от EHFA (Европейската Асоциация за здраве и фитнес) и  удостоверенията, които издава са признати във всички страни членки на Европейския Съюз.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ!

Какви курсове предлага Фитнес Академия България:

1. Фитнес инструктор

2. Инструктор групови занимания

Обучението е разделено на две части - ТЕОРЕТИЧНА и ПРАКТИЧЕСКА!

ТЕОРИЯ: Тази част на обучението е изцяло онлайн. Записалите се курсисти получава достъп до модерна платформа за обучение. Така всеки един може да определи време удобно за учене, съобразено с текущите си ангажименти. Периода необходим за усвояване на материала е строго индивидуален, но обикновено е между 4 и 8 седмици.

ПРАКТИКА: Тази част на обучението се води в собствената база на Академията, от квалифирани фитнес инструктори. Времетраене 2 седмици

Изпитите са в следната последователност:

1. Теория

2. Практика

Само издържалите теорията минават на практика! Курсистите, които издържат и двата изпита получават диплома и Европейски сертификат, който им позволява да работят в целия Европейски Съюз.

цена 800 лв

цена 760 лв

за приятели на Тренирай.БГ

baner6

Информация за записване!

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години! Няма човек на земята, който да не... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР! Обучение: Програмата за... Прочети повече

4 коментара

 1. Здравейте г-н Георгиев не видях никаде да има определени срокове или ограничения от време за записване и оформяне на групи. Мисля да се възползвам от този курс и обучение след месец или малко повече. За какъв период от време протича всичко, от плащане и стартиране до завършване на курса? Питам понеже съм последна год. студент и ще се натоваря с доста учене ,но не искам да отлагам ,мисля че не е невъзможно да ги съчетая. Та ако може вашето мнение и .какво време ще ми е необходимо?

  1. Здравей Атанас. Най-хубавото е, че няма срокове за записване. Всичко е индивидуално. Теорията се учи дистанционно. Колко време ще ти отнеме зависи само от теб. След като се запишеш ще получиш достъп до онлайн платформа чрез която ще учиш, когато ти е удобно. Обикновенно материала се усвоява за 1 до 2 месеца. За практиката вече ще трябва да присъстващ лично 🙂 , но това се уточнява допълнително за удобна дата и интервал от време, обикновено е 2 седмици. След което се държат изпити. Всичко е направено така, че да е удобно и практично за курсистите.Общото времетраене е строго индивидуално и варира от минимм 1 месец до максимум 3 месеца.Всичко зависи от теб. Поздрави!

 2. Ето една добра и реална перспектива с възможности в тази сфера...
  Поздравления Сашо, ако не друго знаем , че от човек като тебе можем да очакваме
  само истински и реални неща които може един обикновен човек да постигне
  както в тренировките така и в професионалното развиване във Фитнеса и
  по конкретно кто фитнес инструктор...
  Наистина лично на мен това доста ме заинтругува и ако реша нещо ще се свържа с тебе !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.