понеделник , 20 май 2019
Начало » Тренировъчни принципи » Как да разберем кое упражнение кой мускул натоварва
Как да разберем кое упражнение кой мускул натоварва

Как да разберем кое упражнение кой мускул натоварва

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Колко упражнения за гърди знаете? А, за гръб? Бицепс? Много нали!

Едното било за тази част, другото за онази. Правят се сплитове, атакува се мускула от всички ъгли и така поне докато не ни дойде друга гениална идея.

Всеки вече знае, че за един мускул има редица упражнения. И всеки знае, но е по вероятно само да е чувал, че еди кое си товари еди какво си. В повечето случаи обаче, караме само на предположения и догатки.

Как да разберем реално кое упражнение къде точно удря мускула на практика! Е, това е въпрос за милиони и аз имам точния отговор. Всъщност той не е мой, а на хората живели, тренирали и състезавали се в така наречения период на „старата школа“.И понеже тогава не е имало интернет, разни гурура и сайтове надпреварващи се да казват последните новости пичовете са я карали по простичко.

Как ли? Ето как!

Когато „стария билдер“ искал да разбере как действа някое ново упражнение и кой мускул ще натовари е правил следното. Слагал е тежест с която да може да направи спокойно 10-15 повторения и … е правил 10-15 серии само от него?! След това на другия ден е следял мускулната треска и е гледал там където го е боляло най-много.

ГЕНИАЛНО!

Прост но ефективен метод! Практически издържан! Показва реалните неща, такива какви то са, без догатки, без предположения, без слухове. Така тези хора са постъпвали с на практика всичко. Опитват – анализират – прилагат!

Какво ни пречи и ние да го правим!?

 

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Един коментар

  1. Или вместо да чете статии от рода „Как да повиша обиколката на ръката с 10см за 2 седмици“, може да отвори някои учебник по анатомия. Малко базови познания няма да са излишни особено за трениращите.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след