вторник , 4 август 2020
Начало » Фитнес за Жени » Фитнес за жени
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Фитнес за жени

Фитнес за жени

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С изключително удоволствие ще ви предствя програмата на едно момиче, което следи редовно сайта. Да, оказа се, че Тренирай.БГ не е запазена марка само за мъже 🙂

Въпреки, че материалите са изцяло насочени към мъжката аудитория, то има и находчиви дами, които успяват да извлекат нещо полезно и за себе си, и Наталия е добър пример за това. Ето и какво има да ни каже тя:

Здравей Александър,

искам първо да те поздравя за чудесния сайт и да ти благодаря за полезната информация. Чета го от известно време и любимият ми раздел е „Домашни тренировки“. Тренировките в къщи са много удобни за мен, тъй като не обичам да ходя на фитнес и сама успях да си изготвя една програма (използвайки идеи от тук разбира се) с която свалих 4 кг за миналия месец и успях да придобия по-стегната фигура. Аз съм на 23 години и в момента тежа 53 кг при височина 169 см. Ето и моята програма:

Първи Кръг

1. Клякане с гира пред гърдите – 20 повторения

2. Мъртва тяга с прави крака и гири – 20 повторения

3. Напади с ръце на кръста – 20 повторения

Правя упражненията едно след друго след което почивам 2-3 минути и така 3 пъти

Втори Кръг

1. Разтваряне с дъмбели за гърди легнала на земята – 15 повторения

2. Гребане с две гири едновременно от наклон – 15 повторения

3. Раменни преси права – 15 повторения

Отново упражненията се правят едно след друго, почивка 2-3 минути и отново 3 кръга

Правя тази тренировка 3 пъти седмично сутрин на гладно, без никакво кардио. Имам две гирични по 3кг и упражненията правя с тях. Ограничих леко калориите, както ти ми каза и наблегнах предимно на белтъчната храна, като въглехидратите бяха само до обяд. Мисля, че се получи добре и съм много доволна.

Предоставям програмата на сайта, ако иска някое момиче може да се възползва. Благодаря отново и продължавай все така!

 

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

3 коментара

  1. Здравейте на всички може ли да ми посочите как де изпълнява програмата доколкото разбрах програмата се изпълнява 3 пъти седмично пнеделник, сряда и петък но има и няколко кръга та въпросамие 2 каръга се правят в една тренировка или се редуват (програмата е са сестра ми)благодаря предварително за отговора☺

  2. светльо

    Това ми хареса.Най – накрая да има и такъв тип тренировки.Нека по – вече жени да се включат в сайта и да споделят по темите в него, както и от своите практики в тренировките.
    Успех.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*