сряда , 23 септември 2020
Начало » Домашни тренировки » Прави кофички у дома!
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Прави кофички у дома!

Прави кофички у дома!

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Много от нас притиснати от различни обстоятелства се налага да пропуснем тренировка. Понякога това е само една, но друг път минават седмици преди да отидем на фитнес. Лоша работа!

Какво да правим? Не случайно един от девизите на сайта е „Независимо къде, независимо кога, независимо как…Тренирай“ и сега ще ви покажа как да правите едно от най-добрите упрабнения у дома.

Кофички на столове! Не случайно казват, че кофичките за горната част на тялото са това, което е клекла за долната. Когато сме ограничени от време и ресурси е добра идея да наблегнем на упражнения, които товарят цели мускулни зони, а кофичките са именно такова.

Правейки кофички вие товарите абсолютно всички бутащи мускули от кръста нагоре по себе си, а като бонус гърба играе като стабилизатор така, че и той намазва до някъде.

Ето как аз обичам да правя кофички в къщи. Взимам два големи стола с облегалки и разполагам успоредно с грърбовете им един към друг. Разтоянието е такова, че да мога да се спускам между тях нормално. За по-голяма безопастност ги подпирам на една маса или слагам нещо тежко върху тях. Така вече са готови за две серии по 10-15 повторения 🙂

Сега идва ред на леко разнообразие. Малко ги размествам в единия край така, че да придобият леко „V“ образен вид, но без да се събират. Хващам широкия край и още 2х10-15.

Накрая се обръщам с гръб минавам между столовете и се хващам в тесния край, така акцента пада върху трицепса 1х10-15 е напълно достатъчно. Ако имате още сили веднага след това 1-2 серии лицеви до отказ и това е!Май се получи една добра тренировка за гърди и трицепс 🙂

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Много хубава статия и много добър сайт успех 🙂

  2. Обожавам кофичките. В началото доста ги пренебрегвах. 🙁

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...