Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Победи СЕБЕ СИ!

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 26 май 15 от Александър Георгиев

Победи себе си! Това е! Това е всичко, което трябва да правите, да победите себе си. Да станете по-добри от вчера, от миналия месец, от миналата година. Който се съсредоточи върху тази единствена цел, той ще стигне неподозирани висини.

На пръв поглед, доста елементарен съвет. Да ясно, трябва да ставаме по-добри, ОК. Да, ама не! Често този фокус се губи и почваме едно сравнения с този или онзи и започват едни драми... Тоя какви му били гърдите, ръцете са ми по-малки от на еди кой си, кога ще имам гръб като на Дориан, искам преса като на Шон Рей, ама мойта не става.... драми, драми и... пълна загуба на фокус, на време и пари.

Какво ме интересува, кой какви мускули има или няма, колко пари дава за добавки или колко титли има. Това няма абсолютно никакво значение за мен, за вас и за всеки един. Това е неправилна стратегия, грешна. Ако искате да се сравнявате с някой има състезания за това.

Когато тренирате "за себе си" имате само един единствен опонент и него може да видите в огледалото. Не губете фокуса вие сте си противника, вие сте врага, този в огледалото плаче да бъде разбит!

Приятели на Тренирай.БГ, фокусирайте се да ставата по-добри от колкото сте били, месец след месец, година след година. Водете дневник и засичайте резултатите, размери, килограми,сила. Снимайте се през 2-3 месеца сравнявайте, нека всяка следваща снимка е по-добра от предишната...ТОВА Е ПРОГРЕС, ТОВА Е ПОБЕДА!

Стремете се всяка следваща тренировка да бъдете по-силни с поне едно повторение от предишната...ТОВА Е ПОБЕДА! Стремете се  да трупате знания, както трупате тежести по щангата...ТОВА Е ПОБЕДА! Опитвайте да надскочите моментните си възможности, само така ще вървите напред...ТОВА Е ПОБЕДА!

Бъди победител! Побеждавай себе си всеки път когато ти е възможно, така и само така ще вървиш напред, така и само така ще се развиваш, така и само така ще стигнеш там на където си се запътил...

Този, който побеждава другите е...СИЛЕН!

Този, който побеждава СЕБЕ СИ е...

МОГЪЩ!!!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Искам днес да поговорим за търпението. Едно качество, което е сред топ 3 на успешните хора. Да, знам 21 век сме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото сме на една чисто нова година и на едни 365 чисто нови дни. Как ще ги изпълним това зависи... Прочети повече

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още