тренирай

Победи СЕБЕ СИ!

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 26 май 15 от Александър Георгиев

Победи себе си! Това е! Това е всичко, което трябва да правите, да победите себе си. Да станете по-добри от вчера, от миналия месец, от миналата година. Който се съсредоточи върху тази единствена цел, той ще стигне неподозирани висини.

На пръв поглед, доста елементарен съвет. Да ясно, трябва да ставаме по-добри, ОК. Да, ама не! Често този фокус се губи и почваме едно сравнения с този или онзи и започват едни драми... Тоя какви му били гърдите, ръцете са ми по-малки от на еди кой си, кога ще имам гръб като на Дориан, искам преса като на Шон Рей, ама мойта не става.... драми, драми и... пълна загуба на фокус, на време и пари.

Какво ме интересува, кой какви мускули има или няма, колко пари дава за добавки или колко титли има. Това няма абсолютно никакво значение за мен, за вас и за всеки един. Това е неправилна стратегия, грешна. Ако искате да се сравнявате с някой има състезания за това.

Когато тренирате "за себе си" имате само един единствен опонент и него може да видите в огледалото. Не губете фокуса вие сте си противника, вие сте врага, този в огледалото плаче да бъде разбит!

Приятели на Тренирай.БГ, фокусирайте се да ставата по-добри от колкото сте били, месец след месец, година след година. Водете дневник и засичайте резултатите, размери, килограми,сила. Снимайте се през 2-3 месеца сравнявайте, нека всяка следваща снимка е по-добра от предишната...ТОВА Е ПРОГРЕС, ТОВА Е ПОБЕДА!

Стремете се всяка следваща тренировка да бъдете по-силни с поне едно повторение от предишната...ТОВА Е ПОБЕДА! Стремете се  да трупате знания, както трупате тежести по щангата...ТОВА Е ПОБЕДА! Опитвайте да надскочите моментните си възможности, само така ще вървите напред...ТОВА Е ПОБЕДА!

Бъди победител! Побеждавай себе си всеки път когато ти е възможно, така и само така ще вървиш напред, така и само така ще се развиваш, така и само така ще стигнеш там на където си се запътил...

Този, който побеждава другите е...СИЛЕН!

Този, който побеждава СЕБЕ СИ е...

МОГЪЩ!!!

Сподели с приятели
Джон Робърт Пийпълс

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Вероятно малцина са чували за Джон Робърт Пийпълс, но това, което той прави през 1949 година отеква в целият "железен свят".... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.