понеделник , 27 януари 2020
Начало » Домашни тренировки » Жилетка с допълнителна тежест
Жилетка с допълнителна тежест

Жилетка с допълнителна тежест

Здравейте приятели на Тренирай.БГ!

Тренировките със собствено тегло обикновено дават добри резултати в началото от тренировъчния стаж на всеки един трениращ.Скоро след това обаче, идва момент в който мускулите привикват към натоварването и за да продължим да ги развиваме трябва да станем по-силни. Така и само така имаме шанс съответно да станем по-големи и да изградим повече мускули.

Един страхотен начин да го постигнем това е като тренираме с допълнителна тежест. Тези от вас които тренират във фитнес зала, просто трябва да вземат по-тежки дъмбели или да сложат още малко тежест на щангата, но тези, които тренират в къщи или на лостовете в парка трябва да бъдат по-креативни. Ето  точно тук идва и помоща на един много полезен аксесоар, а именно – жилетка с допълнителна тежест.

Тя е удобна, добре изглеждаща и подходяща за нуждите както на начинаещи така и на напреднали трениращи. Жилетката с допълнителна тежест предоставена от muskuli.stamenov.net е здрава и изработена от висококачествена двупластова материя, пълна с тежести от 0.5кг и 1 кг, като ВСЯКА тежест може да се извади от нея и в последствие да се постави обратно. Така може да направите тежестта на своята жилетка от 0.5кг до 12кг!

Тази ЖИЛЕТКА може да поръчате от ТУК!!!

BEVERLY Nutrition CREA Extreme Tank

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...