Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Жилетка с допълнителна тежест

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 31 май 15 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ!

Тренировките със собствено тегло обикновено дават добри резултати в началото от тренировъчния стаж на всеки един трениращ.Скоро след това обаче, идва момент в който мускулите привикват към натоварването и за да продължим да ги развиваме трябва да станем по-силни. Така и само така имаме шанс съответно да станем по-големи и да изградим повече мускули.

Един страхотен начин да го постигнем това е като тренираме с допълнителна тежест. Тези от вас които тренират във фитнес зала, просто трябва да вземат по-тежки дъмбели или да сложат още малко тежест на щангата, но тези, които тренират в къщи или на лостовете в парка трябва да бъдат по-креативни. Ето  точно тук идва и помоща на един много полезен аксесоар, а именно - жилетка с допълнителна тежест.

Тя е удобна, добре изглеждаща и подходяща за нуждите както на начинаещи така и на напреднали трениращи. Жилетката с допълнителна тежест предоставена от muskuli.stamenov.net е здрава и изработена от висококачествена двупластова материя, пълна с тежести от 0.5кг и 1 кг, като ВСЯКА тежест може да се извади от нея и в последствие да се постави обратно. Така може да направите тежестта на своята жилетка от 0.5кг до 12кг!

Тази ЖИЛЕТКА може да поръчате от ТУК!!!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя една тренировка, за която ще са ви необходими само два дъмбела, а ако са раязглобяеми още по-добре.... Прочети повече
Ластиците за тренировки, не могат да заменят силовата тренировка с тежести, но могат да я разнообразят и подобрят! "Изолацията" и затварянето на фитнес залите покрай... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Напоследък по независещи от нас причини ни се наложи да тренираме в домашни условия. Да, не е като в залата, но... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар