сряда , 23 септември 2020
Начало » Домашни тренировки » Жилетка с допълнителна тежест
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Жилетка с допълнителна тежест

Жилетка с допълнителна тежест

Здравейте приятели на Тренирай.БГ!

Тренировките със собствено тегло обикновено дават добри резултати в началото от тренировъчния стаж на всеки един трениращ.Скоро след това обаче, идва момент в който мускулите привикват към натоварването и за да продължим да ги развиваме трябва да станем по-силни. Така и само така имаме шанс съответно да станем по-големи и да изградим повече мускули.

Един страхотен начин да го постигнем това е като тренираме с допълнителна тежест. Тези от вас които тренират във фитнес зала, просто трябва да вземат по-тежки дъмбели или да сложат още малко тежест на щангата, но тези, които тренират в къщи или на лостовете в парка трябва да бъдат по-креативни. Ето  точно тук идва и помоща на един много полезен аксесоар, а именно – жилетка с допълнителна тежест.

Тя е удобна, добре изглеждаща и подходяща за нуждите както на начинаещи така и на напреднали трениращи. Жилетката с допълнителна тежест предоставена от muskuli.stamenov.net е здрава и изработена от висококачествена двупластова материя, пълна с тежести от 0.5кг и 1 кг, като ВСЯКА тежест може да се извади от нея и в последствие да се постави обратно. Така може да направите тежестта на своята жилетка от 0.5кг до 12кг!

Тази ЖИЛЕТКА може да поръчате от ТУК!!!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

...