тренирай

Жилетка с допълнителна тежест

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 31 май 15 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ!

Тренировките със собствено тегло обикновено дават добри резултати в началото от тренировъчния стаж на всеки един трениращ.Скоро след това обаче, идва момент в който мускулите привикват към натоварването и за да продължим да ги развиваме трябва да станем по-силни. Така и само така имаме шанс съответно да станем по-големи и да изградим повече мускули.

Един страхотен начин да го постигнем това е като тренираме с допълнителна тежест. Тези от вас които тренират във фитнес зала, просто трябва да вземат по-тежки дъмбели или да сложат още малко тежест на щангата, но тези, които тренират в къщи или на лостовете в парка трябва да бъдат по-креативни. Ето  точно тук идва и помоща на един много полезен аксесоар, а именно - жилетка с допълнителна тежест.

Тя е удобна, добре изглеждаща и подходяща за нуждите както на начинаещи така и на напреднали трениращи. Жилетката с допълнителна тежест предоставена от muskuli.stamenov.net е здрава и изработена от висококачествена двупластова материя, пълна с тежести от 0.5кг и 1 кг, като ВСЯКА тежест може да се извади от нея и в последствие да се постави обратно. Така може да направите тежестта на своята жилетка от 0.5кг до 12кг!

Тази ЖИЛЕТКА може да поръчате от ТУК!!!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Когато е хубаво времето, добра идея е да вкараме малко разнообразие в тренировките си. Както неведнъж на страниците на сайта е... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В борбата с излишните килограми сме склонни да правим какво ли не. Ограничаваме храната, тренираме правим кардио и прочие. Днес обаче... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя една тренировка, за която ще са ви необходими само два дъмбела, а ако са раязглобяеми още по-добре.... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още