Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Бодибилдинг без стероиди

3 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 27 ян. 15 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес наш партньор е сайта на Стюарт МакРобърт  hardgainer.com

Тези от вас, които вече притежават BRAWN Бодибилдинг без стероиди знаят, че МакРобърт е човека, който обръща внимание на обикновените трениращи, техните тренировки, техните нужди и яростно се бори против употребата на стероиди в масовия фитнес.

В случай, че сте добре с английския език може да се включите във форума на hardgainer, да се възползвате от предоставените материали или директно да зададете въпрос на г-н МакРобърт.

Бодибилдинга без стероиди е възможен! Възможно е да се правят мускули и от "обикновени" хора, просто трябва са се знае, че това са два различни спорта, два спорта с различни цели и не бива да се бъркат! Ако тренирате да сте здрави, да сте силни, да изглеждате добре, тялото да ви е функционално и да ви служи дълги години, ако сте любител и "обикновен" трениращ, то в "Тренирай.БГ" и "Хардгейнер" е информацията, която ви трябва!

Стюарт МакРобърт има над 40 години тренировъчен стаж. Издател и главен редактор на списание “HARDGAINER”. Автор е на над 400 статии публикувани в най-големите и известни бодибилдинг списания. Пише книги, които имат за цел подпомагане на обикновения трениращ да трансформира своето тяло и да направи най-доброто спрямо генетичните си дадености.

Очаквайте авторски статии на Стюарт МакРобърт за Тренирай.БГ!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години! Няма човек на земята, който да не... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР! Обучение: Програмата за... Прочети повече

3 коментара

  1. Някой по фитнесите ако се интересува от оплодени яйца с повишено съдържание на протеин, да се обади - 0889900580

  2. Супер. Има много да се учи от МакРобърт. Успех в съвместната работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар