тренирай

Бодибилдинг без стероиди

3 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 27 ян. 15 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Имам удоволствието да ви съобщя, че от днес наш партньор е сайта на Стюарт МакРобърт  hardgainer.com

Тези от вас, които вече притежават BRAWN Бодибилдинг без стероиди знаят, че МакРобърт е човека, който обръща внимание на обикновените трениращи, техните тренировки, техните нужди и яростно се бори против употребата на стероиди в масовия фитнес.

В случай, че сте добре с английския език може да се включите във форума на hardgainer, да се възползвате от предоставените материали или директно да зададете въпрос на г-н МакРобърт.

Бодибилдинга без стероиди е възможен! Възможно е да се правят мускули и от "обикновени" хора, просто трябва са се знае, че това са два различни спорта, два спорта с различни цели и не бива да се бъркат! Ако тренирате да сте здрави, да сте силни, да изглеждате добре, тялото да ви е функционално и да ви служи дълги години, ако сте любител и "обикновен" трениращ, то в "Тренирай.БГ" и "Хардгейнер" е информацията, която ви трябва!

Стюарт МакРобърт има над 40 години тренировъчен стаж. Издател и главен редактор на списание “HARDGAINER”. Автор е на над 400 статии публикувани в най-големите и известни бодибилдинг списания. Пише книги, които имат за цел подпомагане на обикновения трениращ да трансформира своето тяло и да направи най-доброто спрямо генетичните си дадености.

Очаквайте авторски статии на Стюарт МакРобърт за Тренирай.БГ!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години! Няма човек на земята, който да не... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР! Обучение: Програмата за... Прочети повече

3 коментара

  1. Някой по фитнесите ако се интересува от оплодени яйца с повишено съдържание на протеин, да се обади - 0889900580

  2. Супер. Има много да се учи от МакРобърт. Успех в съвместната работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс