тренирай

Тренирай.БГ на ТРИ години!

16 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 18 дек. 14 от Александър Георгиев

Здравейте приятели! Днес Тренирай.БГ става на цели 3 години! Както се казва да ни е честито!

Доста време мина, много статии се изписаха, много тренировки се публикуваха, а като резултат и много, много килограми мускули се направиха! Смело мога да заявя, че Тренирай.БГ вече е сред любимите сайтове, на много от вас, съдейки по обратната връзка която получавам.

Как започна всичко?!

Всичко започна с един непретенциозен блог, който имаше една проста идея, да обърне внимание на обикновените трениращи. Да покаже историята на бодибилдинга, да пише за рационални методи забравени от времето, но уникално продуктивни. Не случайно и първата статия бе за ПЪРВИЯТ, за бащата на бодибилдинга!

Целта на Тренирай.БГ е, и винаги е била, да предоставя качествена, достъпна и полезна информация. Това не е личен блог на Александър Георгиев, това е сайт, който запълва една черна дупка в информационното море на българското интернет пространство.

Гордея се с рубриките "Бодибилдинг пионери", "Само за хардгейнери", "H.I.T. тренировки" и "Тренирай с мен", които нямат аналог за сега! Казвам за сега, тъй като през тези години многократно бяха копирани мои статии, от знайни и незнайни сайтове без грам колегиално отношение. Може би защото те са създадени от "екип от млади ентусиасти,спортисти, професионалисти..." и какво ли не,без имена, без снимки и т.н. Дори се появи клонинг на Тренирай, но както се казва оригинала може да бъде само един и той е тук пред Вас! Всичко останало е прах и пепел.

Успеха се постига бавно, с последователност, с много труд и след много, много дълго време.Няма друг начин, всичко в тоя живот става с натрупване! Това е и стратегията, която следвам и на практика всяка една статия е поредното повторение в една ужасно дълга серия..., но така се правят мускули нали...повторение след повторение, килограм след килограм!

Драги приятели, благодаря за доверието, което оказвате на мен и сайта! Наистина с удоволствие го поддържам и обновявам постоянно. Още по-голямо удоволствие ми доставя да чета имейли с резултати постигнати от следването на някоя програма прочетена тук. Вашите резултати ми показват, че избраният път е този и аз ще го следвам до край!

БЛАГОДАРЯ!!!

 

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години! Няма човек на земята, който да не... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР! Обучение: Програмата за... Прочети повече

16 коментара

 1. Честито на теб, а и на нас! Пожелавам ти здраве и щастие, за да имаш сила и мотивация да продължаваш все така, че и по-добре! За себе си мога да кажа, че със статиите и книгите ми отвори очите и забравих за други наши и чужди сайтове за фитнес. 🙂

 2. Не знам дали читателите си дават сметка какво е ТРЕНИРАЙ.БГ.
  Не знам дали осъзнават стойността на това НЕЩО.
  Отворете душите, мислите , съзнанието и ума си .

  Проглеждането е много болезнен и бавен процес. Но........по-
  добре късно отколкото никога.
  Излезте от мрака. Прогледнете............ с Вашите, не с чуж-
  дите очи.

  Не се ограничавайте от тренировъчните навици на другите.
  Вие сте тези които тренирате, а не другите. Не бъдете страх-
  ливи да правите радикални експерименти. От значение е
  какво работи за Вас. Вие трябва да обедините опита си,
  физическото си състояние, ограниченията от начина ви на
  живот, тренировъчното ви състояние, умственото ви състояние,
  мотивацията ,настоящото ви разбиране, интереса и целите ви.
  Само тогава ще можете да съставите тренировъчна програма,
  която е Подходяща за Вас за Определения Момент.

  Стюарт МакРобърт

  Филтрирането на знанието в този сайт Ви екипира с много
  мощен инструмент. Възползвайте се от него и ........... го
  приложете. УСПЕХ.

  ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ.

 3. След като открих сайта промених тренировките и храненето си. Приятелката ми, ми подари книгата "BRAWN Бодибилдинг без стероиди" купена от сайта. Тренирах предимно клек, лег, тяга, сгъване с щанга с прав лост, кофички и набирания с допълнителна тежест, а всички останали упражнения правя просто за разнообразие и качих 10кг от които по-голямата част са мускули. Благодарности!

 4. Честит празник!Сашо пожелавам дълги години да развиваш сайта много съм доволен от твойте съвети които ми даваш с тях съм постигнал доста работи и пожелавам на всички да продължават да водят битките в желязната игра и да не се отказват.

 5. И аз благодаря и поздравявам Александър. Сайтът му ми промени живота.

 6. Честито.Най-добрата страница за бодибилдинг в България,без аналог.Една от малкото който помагат ,а не продават.Благодарение на г-н Георгиев качих 15 кг. за година и половина само с тренировки ,храна и добро възстановяване.Пожелавам му здраве,късмет и много успехи за напред и да ни обогатява още дълги години със знанията си.

 7. Честито!
  Пожелавам Ви да продължите да развивате този прекрасен сайт ,който без съмнение е най-добрия в цяла България на бодибилдинг тематика.Той е като леден душ който те светва за истината и не ти я окрасява с лъскави лъжи както повечето ентусиасти в нета правят,а на Александър му пожелавам да продължава да пише истини както до този момент ,че на над българите общо взето ни писна да слушаме лъжи в последно време. Поздрави 😉

 8. Честито !!!
  Поздравления за един много заслужил нашите уважения рожденник сайтът "Тренирай.БГ" пожелавам успехът на този сайт да расте така както нашите мускули пораснаха след наученото и приложеното от тук !!! Не съмнено този сайт има голям успех защото само приложеното от тук води до по-добри резултати и най-вече всичко това достига до нас съвсем просто без излишни реклами и най-вече платени изготвени тренировъчни и хранителни режеми !!!
  Поздравления и на Александър Георгиев човекът който направи всичко това реално с цел да помогне на може би 90% от трениращите по фитнес залите , а именно обикновенни трениращи с обикновенни генетики и възможности без химия , просто разчитащи на правилна тренировка и правилно хранене !!!
  За това , че има опити да бъде изкопиран този сайт мога да кажа , че е доста и не колегиално , а и доста грозно показващо знанията на някой определен човек търсещ слава без да има такива лично аз засекох една,две статий мисля със същото заглавия като тук и ги прочетох и бяха изкопирани няма да коментирам къде и от кого , но сайтът беше със същата цел както този да се изгради яко тяло без добавки и химия , но мисля , че Александър е наясно с това кой или кога се е случило важното е , че феновете и любителите на Тренирай.БГ са винаги зад него !!!
  Поздрави отново !!! 🙂

 9. Честито Сашо това е най добрия сайт който чета с интерес продължавай все така.

 10. Поздравления за годишнината и пожелания за бъдещи успехи - лични и професионални!

 11. За пръв път пиша коментар тук, тъй като от скоро следя сайта.

  Едно голямо БРАВО за труда, времето, постоянството и професионализма, които са вложени в този проект.

  Пожелавам още много успехи и поводи за гордост на вас, Г-н Георгиев.

 12. ЧРД!!!
  Пожелавам още поне 10х3г 🙂 Страшно полезен сайт! Дано повече начинаещи попаднат тук и четейки внимателно си спестят много заблуди и разочарования! Съжалявам че нямаше ТРЕНИРАЙ.БГ преди 14г. когато започвах да тренирам 🙂
  Поздрави!

 13. Честито! Сайта наистина е страхотен, супер полезен и определено без аналог! Пожелавам ти да запазиш формулата която си следвал досега и да продължиш да го развиваш в същия дух.
  Поздрави! 🙂

 14. Честито!
  Желая здраве преди всичко...
  Сашо,благодаря ти за този страхотен сайт и всичко което правиш за нас обикновените трениращи 🙂
  Следя всяка статия с интерес и се надявам да продължаваш да ни радваш и за напред споделяйки опита си с нас който знам е трупан с много години и труд!
  Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс