тренирай

Време е за равносметка

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 23 дек. 14 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Изминава поредната година и по традиция в нейния край хората си правят равносметка. Какво се случи, какво постигнах, какво не успях, за какво съжалявам и за какво не. Все въпроси, на които всеки сам трябва да си отговори.

Нека проверим какво се случи в тренировъчният ни живот през изминалите почти 12 месеца. Това е много време, адски много. За да се създаде и роди едно дете, един човешки живот са необходими 9 месеца, а ние за правенето на мускули имаме цели 12.

В същото време, тези 12 месеца могат да бъдат и адски малко, много кратки и недостатъчни. Това се отнася особено за хора, които нямат план, цел и не са последователни. Тези хора обикновено карат ден за ден, месец за месец и не могат да погледнат напред във времето за повече от 2 седмици. Е, така не става. На това се казва да си пропилееш живота. За една година няма да станете Мистър Олимпия, но спокойно може да качите 7-8 дори 15 килограма мускули, спокойно може да стопите същото количество мазнини! Само, че ако имате план и времето ви е подредено в него.

Всеки един от нас тези дни ще тегли чертата. За това какво сме постигнали и какво не, има само един виновник и него го виждаме всяка сутрин пред огледалото. Ако искаш да поздравиш някой, бягай пред огледалото, ако искаш да обвиниш някой, пак пред огледалото! Нашите резултати добри или лоши тази година са плод на това, което сме направили или не сме направили, на никой друг.

И така, какво постигна тази година? Колко килограма качи, колко свали, колко ти порасна силата? С колко увеличи размерите си? Видя ли си пресата за първи път? Качи ли заветните 5 см на ръцете? Все въпроси на които трябва да си отговориш честно!

Добра или лоша, годината свърши и идва нова, цяла една година, цели 12 месеца - много време! Анализирай, всичко до тук, виж грешките и изготви новия план. Изготви план 2015!

Отдели време и планирай!

Защото, който не планира успеха си, със сигурност планира провала си!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Няма човек, който да се тренира с тежести и да не знае какво е Мистър Олимпия. Най-високият връх в състезателният бодибилдинг... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс