тренирай

Тренирай с Кевин Леврони

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 19 авг. 14 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ!

Днес ще ви представя една програма на Кевин Леврони, бивш професионалист и настоящ киноактьор и музикант. Леврони бе известен с уникалната си генетика и най-вече супер развитите си рамена и трицепси, която дълги години го държа на върха в бодибилдинга. Той бе сред най-популярните имена на 90-те и дълго време държа рекорда за най-много победи в професионалните турнири. Повече за Кевин Леврони може да прочетете ТУК!

В началото на 21-ви век, Кевин Леврони слезе от сцената и се отдаде на музиката и предприе създаване на кариера в Холивуд. Въпреки това все още има впечатляващо тяло. По-долу, че видите една негова типична тренировка в днешни времена, когато е далеч от професионалната сцена.

ПОНЕДЕЛНИК:

 • Гърди
 1. Повдигане от лег с щанга 4х6-8
 2. Полу лег с щанга с щанга 4х6-8
 3. Флайс 4х10-12
 • Рамо
 1. Преси зад врат на смит машина 4х6-8
 2. Разтваряне с дъмбели от седеж 4х6-8
 3. Повдигане на дъмбели пред тяло 4х6-8
 • Трицепс
 1. Разгъване на скрипец 6х12-15

СРЯДА:

 • Крака
 1. Лег преса  4х6-8
 2. Хекен клек  4х6-8
 3. Сгъване от лег  4х10-12
 4. Изправяне на пръсти за прасци 4х10-12

ПЕТЪК:

 • Гръб
 1. Горен скрипец пред гърди с широк хват 4х6-8
 2. Гребане на долен скрипец 4х6-8
 3. Гребане с дъмбел 4х6-8
 • Бицепс
 1. Сгъване с щанга 4х6-8
 2. Чуково сгъване 4х6-8
 3. Концентрирано сгъване с дъмбел 4х10-12

Въпреки, че сега не се нуждае от огромната мускулна маса необходима му за професионалната сцена, Кевин Леврони тренира сравнително здраво и поддържа великолепна фигура, гравитираща около 90-те килограма. Може би ви прави впечатление,че има само едно упражнение за трицепс, но на него не му трябва повече, все пак Леврони бе известен като "Мистър трицепс".

Ползвайте статията с цел информация и източник на идеи, не копирайте сляпо, няма смисъл. Това е програма спрямо неговите моментни възможности и нужди!

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Дуейн " Скалата " Джонсън е един от най-здраво трениращите холивудски звезди. Пословичен със своята работна етика, Скалата изгражда може би... Прочети повече
Брок Леснар е американски професионален кечист, бивш университетски шампион по борба, бивш състезател по американски футбол и шампион в смесените бойни изкуства. Роден на 12... Прочети повече
Майкъл Джей Уайт е една от най-мускулестите екшън звезди на Холивуд. Роденият на 10 ноември 1967 година актьор, от ранна детска възраст се занимава с... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс