понеделник , 25 май 2020
На Вашето Внимание:
Начало » Тренирай със .... » Тренирай с Кевин Леврони
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Тренирай с Кевин Леврони

Тренирай с Кевин Леврони

Здравейте приятели на Тренирай.БГ!

Днес ще ви представя една програма на Кевин Леврони, бивш професионалист и настоящ киноактьор и музикант. Леврони бе известен с уникалната си генетика и най-вече супер развитите си рамена и трицепси, която дълги години го държа на върха в бодибилдинга. Той бе сред най-популярните имена на 90-те и дълго време държа рекорда за най-много победи в професионалните турнири. Повече за Кевин Леврони може да прочетете ТУК!

В началото на 21-ви век, Кевин Леврони слезе от сцената и се отдаде на музиката и предприе създаване на кариера в Холивуд. Въпреки това все още има впечатляващо тяло. По-долу, че видите една негова типична тренировка в днешни времена, когато е далеч от професионалната сцена.

ПОНЕДЕЛНИК:

 • Гърди
 1. Повдигане от лег с щанга 4х6-8
 2. Полу лег с щанга с щанга 4х6-8
 3. Флайс 4х10-12
 • Рамо
 1. Преси зад врат на смит машина 4х6-8
 2. Разтваряне с дъмбели от седеж 4х6-8
 3. Повдигане на дъмбели пред тяло 4х6-8
 • Трицепс
 1. Разгъване на скрипец 6х12-15

СРЯДА:

 • Крака
 1. Лег преса  4х6-8
 2. Хекен клек  4х6-8
 3. Сгъване от лег  4х10-12
 4. Изправяне на пръсти за прасци 4х10-12

ПЕТЪК:

 • Гръб
 1. Горен скрипец пред гърди с широк хват 4х6-8
 2. Гребане на долен скрипец 4х6-8
 3. Гребане с дъмбел 4х6-8
 • Бицепс
 1. Сгъване с щанга 4х6-8
 2. Чуково сгъване 4х6-8
 3. Концентрирано сгъване с дъмбел 4х10-12

Въпреки, че сега не се нуждае от огромната мускулна маса необходима му за професионалната сцена, Кевин Леврони тренира сравнително здраво и поддържа великолепна фигура, гравитираща около 90-те килограма. Може би ви прави впечатление,че има само едно упражнение за трицепс, но на него не му трябва повече, все пак Леврони бе известен като „Мистър трицепс“.

Ползвайте статията с цел информация и източник на идеи, не копирайте сляпо, няма смисъл. Това е програма спрямо неговите моментни възможности и нужди!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*