Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Гърди на Херкулес

3 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 29 юни 14 от Александър Георгиев

Херкулес е митична фигура, символ на огромна сила и борба за справедливост. Тази комбинация определено привлича хората и в годините сме имали поредица от филми с това заглавие.

Легендарни културисти са играли Херкулес, като започнем от Рег Парг, минем през Стив Рийвс и стигнем до Лу Фериньо. Днес обаче имаме един нов образ. През 2014 имаме най-новата версия на легендата за Херкулес и там главната роля се изпълнява не от кой да е, а от Дуейн "Скалата" Джонсън.

След успешната си кариера в кеча, Скалата мина на ново поприще и последните години направи редица филми, като някои от тях са истински хитове, а "Херкулес" спокойно може да се нарече за бъдещ такъв.

Скалата винаги е бил в много добра форма и притежава едни от най-добрите мускули в Холивуд. По-долу ще видите как се правят гърди на Херкулес. Програмата е част от цялостната тренировка на Джонсън, която препоръчва за изграждане на митологична фигура.

Гърди на Херкулес

  1. Повдигане на щанга от наклон 4х12,10,8,6
  2. Повдигане от лег с дъмбели 4х12
  3. Повдигане от наклон на  машина 4х12
  4. Флайс от хоризонтален лег 3х12
  5. Кросовър 3х15 в суперсерия с:
  6. Кофички 3х15

Здрава тренировка нали? Това не е за начинаещи и определено не е за всеки. Шест упражнения само за гърди не е шега работа, но това е Скалата, имайте го в предвид!

Ползвайте статията чисто информативно. Ако имате стаж над 3-4 години и сте качили поне 7-8 килограма над ръста си в сантиметри минус 100, то може и да опитате, но умната.

Ако не сте на това ниво, то отделете необходимото време, за да го стигнете, а след това мислете за подобни програми.

Сподели с приятели

Подобни статии

Айвън Дънбар - Президент на Международната аматьорска бодибилдинг асоциация - NABBA (на снимката третият в дясно) Когато почувстваш, че още трябва да прогресираш - продължи с... Прочети повече
Марк Бери (1896–1958) е шампион на САЩ по вдигане на тежести и един от „пионерите” в тежката атлетика. Той е треньор на олимпийският им отбор... Прочети повече
Алан Стефан: - Прибавянето на размери може да бъде лесно, но изисква по-здрава тренировка, отколкото традиционната бодибилдинг програма. В този курс аз ще очертая три... Прочети повече

3 коментара

  1. Светльо, това е СКАЛАТА.Медикаментите и хранителният му режим са на светлинни години от тези, които в България бихме използвали.Точно за това тази тренировка си е специално за него.Спортът е индивидуален...

    1. Да бе ясно.Това не беше критика едва ли не.То да не мислиш че и ние не можем да изкараме тая тренировка! Не е кой знае какво.Просто аз съм привърженик на по малкия обем.С тая храна тука и без медикаменти пак ще я изкарам тренировката!Преди време правех много по зловещи тонажи.Тия американци са ката децата.Толкова са ми хленчещи.То те ако дойдат тука на нашия режим те ще плачат.А напротив, ние сме станали по корави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар