сряда , 1 април 2020
Начало » Тренировки » Гърди на Херкулес
Гърди на Херкулес

Гърди на Херкулес

Херкулес е митична фигура, символ на огромна сила и борба за справедливост. Тази комбинация определено привлича хората и в годините сме имали поредица от филми с това заглавие.

Легендарни културисти са играли Херкулес, като започнем от Рег Парг, минем през Стив Рийвс и стигнем до Лу Фериньо. Днес обаче имаме един нов образ. През 2014 имаме най-новата версия на легендата за Херкулес и там главната роля се изпълнява не от кой да е, а от Дуен „Скалата“ Джонсън.

След успешната си кариера в кеча, Скалата мина на ново поприще и последните години направи редица филми, като някои от тях са истински хитове, а „Херкулес“ спокойно може да се нарече за бъдещ такъв.

Скалата винаги е бил в много добра форма и притежава едни от най-добрите мускули в Холивуд. По-долу ще видите как се правят гърди на Херкулес. Програмата е част от цялостната тренировка на Джонсън, която препоръчва за изграждане на митологична фигура.

Гърди на Херкулес

 1. Повдигане на щанга от наклон 4х12,10,8,6
 2. Повдигане от лег с дъмбели 4х12
 3. Повдигане от наклон на  машина 4х12
 4. Флайс от хоризонтален лег 3х12
 5. Кросовър 3х15 в суперсерия с:
 6. Кофички 3х15

Здрава тренировка нали? Това не е за начинаещи и определено не е за всеки. Шест упражнения само за гърди не е шега работа, но това е Скалата, имайте го в предвид!

Ползвайте статията чисто информативно. Ако имате стаж над 3-4 години и сте качили поне 7-8 килограма над ръста си в сантиметри минус 100, то може и да опитате, но умната.

Ако не сте на това ниво, то отделете необходимото време, за да го стигнете, а след това мислете за подобни програми.

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

3 коментара

 1. Пламен

  Светльо, това е СКАЛАТА.Медикаментите и хранителният му режим са на светлинни години от тези, които в България бихме използвали.Точно за това тази тренировка си е специално за него.Спортът е индивидуален…

  • светльо

   Да бе ясно.Това не беше критика едва ли не.То да не мислиш че и ние не можем да изкараме тая тренировка! Не е кой знае какво.Просто аз съм привърженик на по малкия обем.С тая храна тука и без медикаменти пак ще я изкарам тренировката!Преди време правех много по зловещи тонажи.Тия американци са ката децата.Толкова са ми хленчещи.То те ако дойдат тука на нашия режим те ще плачат.А напротив, ние сме станали по корави.

 2. светльо

  Пак голям обем!Дори и само гърди да прави.

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*