събота , 25 май 2019
Начало » Тренирай със .... » Големи ръце с Бил Пърл
Големи ръце с Бил Пърл

Големи ръце с Бил Пърл

Бил Пърл е една от най-ярките личности в историята на бодибилдинга. Уникално тяло, велик шампион, треньор, писател и легенда. Повече за него може да видите в статията Бил Пърл на Тренирай.БГ.

В най-добрите си години Пърл е тежал над 100 кг и е притежавал едни от най-добрите ръце за времето си. Уникалността на този човек е, че в последните си състезателни години е бил абсолютно натурален и на всичкото отгоре вегетарианец. Това не му пречи да се явява на състезания с масивна мускулатура и ръце над 50 см. Но как е тренирал той?

Преди време пуснахме статия с негова типична програма за мускулна маса, а днес е наред и програма за ръце. Програмата, която ще видите по-долу е публикувана през януари 1968 година в списанието на Дан Лаури Dan Lurie’s Muscle Training„. Тя не е нещо супер секретно или нещо ново  и няма да откриете топлата вода.Това отново доказва,че продуктивните упражнения не са кой знае колко и не бива да си губим времето в лутане.

Програмата се изпълнява 2 или 3 пъти в седмицата в зависимост от сплита, който е използвал по това време Пърл. Но за нашите цели може да се пригоди и за един път седмично. Ето и тренировката.

ПРОГРАМА:

Упражнения 1 и 2

1.Разгъване на скрипец 4х8-10

2.Сгъване с дъмбели от седеж 4х8-10

упражнения 3 и 4

3.Френско разгъване прав 4х8-10 в суперсерия с:

4.Кофички на столове с вдигнати крака 4х10-12

упражнение 5

5.Сгъване с щанга от стоеж 4х8-10

Всичките упражнения се правят стриктно без никакъв читинг. Упражнение 3 и 4 се правят без почивка помежду им, като суперсерия. Показаните серии са работни, но тъй като сме обикновени трениращи може първите две да ги направим загряващи а следващите две работни. Нека всеки сам да си прецени как е най-удачно. На тези, които решат да опитат пожелавам УСПЕХ!

Бодибилдинг Анатомия!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Този е направо железен.

  2. porednata dobra statiq ! Evala Aleksandyr

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*

 

скрива се след