сряда , 1 април 2020
Начало » Тренирай със .... » Тренирай с Джордж Еферман
Тренирай с Джордж Еферман

Тренирай с Джордж Еферман

Джордж Еферман е един от легендарните бодибилдинг пионери. Типичен представител на така наречената „Стара школа“ и живо доказателство, как мога да се изградят уникални мускули с тренировки „само“ три пъти седмично за цялото тяло.

Бодибилдинг кариерата на Еферман протича в най-чистите в буквалния смисъл години. Фитнес индустрията е само някакво смътно понятие, а най-активни на пазара са производителите на щанги и тежести. Не е имало масови добавки, да не говорим за химия, а в допълнение на това, да се тренира в гараж не е било никак странно.Ако искате да разберете повече за Джордж Еферман може да видите ТУК!

Днес ще ви представя една програма на Еферман, която той е използвал по време на период на „оформяне“.Тя не е за начинаещи, тя е за хора, които имат вече изградена „груба“ маса и искат да дефинират отделните мускули. Тренира се само 3 пъти седмично – Понеделник / Сряда / Петък или нещо подобно, важно е да има поне един почивен ден след всяка тренировка.

Да започваме:

 1. Хекен клек с щанга зад тялото 3х7-10
 2. Повдигане от лег – 3х7-10
 3. Флайс с прави ръце – 3х7-10
 4. Разтваряне с дъмбели от стоеж – 3х7-10
 5. Редуващи се раменни преси3х7-10
 6. Гребане с тежък дъмбел – 3х7-10
 7. Сгъване с щанга – 3х7-10
 8. Концентрирано сгъване с дъмбел – 3х7-10
 9. Разгъване на китките с дъмбел – 3х7-10
 10. Наклони в страни с дъмбел в ръка – 3х7-10
 11. Коремни преси от наклон – 3х8-12

Това е всичко, почивката между сериите е 2 до 3 минути. Както всяка програма и тази има своите предимства и недостатъци. Няма идеална тренировка, дори да ви я направи и най-големия професионалист и да сте си платили солено за това. Тренировките се делят на такива, които вършат работа и такива, които не вършат, а това дали е така, ще е така зависи от вас. Важно е да се информирате и да извлечете това, което е ще проработи. В този ред на мисли, ето още една възможност.

 

 

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*